fbpx

Tin Vodopivec – solo show Superdupermega

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Siti teater BTC, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 7 do 10 evrov

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3. Februarja lani je premierno nastopil v Veliki Britaniji, in sicer v Londonu ter na festivalu komedije v Leicestru. Njegov humor prepriča prav vsakogar, saj so njegove šale ljudske in nevsiljive. Tin je na odru prijeten in všečen, njegova odrska persona – zmedenec, ki je prepameten za lastno dobro – pa deluje naravno in je zato zelo prepričljiva. Po številu nastopov Tin prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki, saj je zaradi zmernega, neškodljivega in obenem odličnega humorja zaželen povsod.

Naslednje
Pulse Indoor

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.