fbpx

Titov pionir?

Ne, a zato nič manj zavezan k svojim zaobljubam kakovosti. Prav zato nas kakovost zvoka ne bo pustila ravnodušnih. Pioneer VSX-1019AH je zasnovan kot najbolj dinamična rešitev za predvajalnike iPod in iPhone. Na sprednji strani ima vgrajen univerzalni USB-vmesnik, ki omogoča neposredno priključitev omenjenih ...

Ne, a zato nič manj zavezan k svojim zaobljubam kakovosti. Prav zato nas kakovost zvoka ne bo pustila ravnodušnih. Pioneer VSX-1019AH je zasnovan kot najbolj dinamična rešitev za predvajalnike iPod in iPhone. Na sprednji strani ima vgrajen univerzalni USB-vmesnik, ki omogoča neposredno priključitev omenjenih predvajalnikov, ne da bi za to potrebovali namensko ležišče (zadostujeta priložen iPod/iPhone video in USB-avdiokabel). Pioneer VSX-1019AH podpira najsodobnejše zvočne formate in zmore nadgraditi standardne video vire do največje HD-ločljivosti 1080p. Prav tako ima vgrajeni Pioneerjevi tehnologiji x. v. Colour in Deep Colour, ki zagotavljata živahne in življenjske barve z gladkimi barvnimi prehodi. Ob štirih HDMI-izhodih ponuja Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio dekodiranje ravni zvoka, kakršnega smo navajeni iz kinodvoran. Ena izmed tehnologij, ki dvigne sprejemnik precej nad konkurenco, je t. i. Sound Retriever tehnologija, ki pretvori naše stisnjene avdioposnetke v kakovost CD-zapisa, kar nam ponuja odlično kakovost zvoka, ne glede na vir.
Cena: 600 evrov, na voljo na www.makspro.si

Naslednje
Mini Marantz

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.