To astrološko znamenje je najprijaznejše! Katero pa je največja nočna mora?

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Imate kakšno hipotezo, katero astrološko znamenje je najbolj prijazno in katero najmanj? Kaj nam o dobroti različnih karakterjev lahko povejo razporeditve zvezd in planetov? Preberi si članek, ki ti bo razkril to skrivnost astrologije.

Katero astrološko znamenje je najbolj prijazno in katero najmanj? Odgovor na to vprašanje se skriva v članku.

Tehtnica

Tehtnice so najbolj prijazno astrološko znamenje. In pogosto jim to celo škodi! Verjamejo v enakopravnost, pravico in harmonijo. Da dosežejo te ideale, so pripravljene žrtvovati skoraj vse.

Ribi

Nežne, dobrosrčne in radodarne ribe so ene izmed najbolj prijetnih astroloških znamenj. Vsak, ki ima prijatelja ali prijateljico v znamenju rib, ve, da se lahko na to astrološko znamenje zares zanese.

Tehtnice in ribe sodijo med najprijaznejša astrološka znamenja.
Tehtnice in ribe sodijo med najprijaznejša astrološka znamenja.

Bik

V nasprotju z idejo mogočnega in grobega bika, je to astrološko znamenje v resnici zelo milo in prijazno. Če ga preveč spraviš ob živce, zna sicer pokazati svojo drugo plat, vendar mora biti potisnjen v skrajnost.

Vodnar

Vodnarji preprosto nimajo časa za zlobo in neprijazne igrice. Svet je preveč poln neodkritih potencialov, da bi se ukvarjali s tako časovno potratnimi bedarijami.

Biki so v resnici zelo dobrosrčni.
Biki so v resnici zelo dobrosrčni.

Strelec

Čeprav imajo strelci nagnjenje k temu, da so nepotrpežljivi, pa so zelo redko neprijazni, grobi in kruti.

Dvojčka

Dvojčki so večinoma prijazni in zelo odprti, občasno pa jih zagrabi val trme, v katerem znajo biti hudo neprijazni in osorni.

Dvojčki znajo včasih 'eksplodirati'.
Dvojčki znajo včasih ‘eksplodirati’.

Rak

Raki so lahko prijazni ali pa zelo hudobni – odvisno od njihove trenutne volje. So precej skrajni in znajo skočiti iz sladkih objemov v ubijalske poglede.

Lev

Levi so navzven prijazni, graciozni in diplomatski. Vendar pa to še ne pomeni, da so v resnici nedolžne krotke muce. Levi znajo zarjovet in ugrizniti in to brez odlašanja.

Levi so vse prej kot krotke muce.
Levi so vse prej kot krotke muce.

Devica

Devica je verjetno znamenje s precej napačnim imenom – so namreč daleč od tega, da bi bile nedolžne.

Oven

Ovni so energični, pogumni, asertivni in strastni. V tem pa marsikdaj izpadejo malo nesramni.

Ovni lahko zaradi strasti izpadejo nesramni.
Ovni lahko zaradi strasti izpadejo nesramni.

Kozorog

Kozorogi znajo biti ledeno hladni in neprijazni. Nikoli te ne bodo udarili ali se drli nate, vendar pa bo njihov hlad zavzel celoten prostor, v katerem se boste nahajali.

Škorpijon

Škorpijoni znajo biti pač strupeni. Če jih razjeziš, se lahko v hipu spremenijo v preračunljive igralce, ki imajo jasno izrisan cilj – da vas premagajo in to na za vas čim bolj neugoden način.

Škorpijoni resnično znajo pikniti tja, kjer najbolj boli.
Škorpijoni resnično znajo pikniti tja, kjer najbolj boli.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!