fbpx

To je bazen tega poletja

Večina ljudi poletje izkoristi za uživanje na dopustu. Mnogi se raje kot v morju namakajo kar v bazenu. Če se v tem opisu najdete tudi sami, imamo za vas odlično rešitev.

Umetnik Benedetto Bufalino, ki prihaja iz Francije, je predstavil svoj najnovejši projekt: mobilni bazen karavan. To je storil v najprimernejšem času – tik pred uradnim začetkom poletja.

Domiselno, kajne?
Domiselno, kajne?

Edinstvena inovacija vam omogoča, da se osvežite ob kopanju, hkrati pa lahko bazen prevažate kamorkoli. Priljubljeni pool party bo odslej mogoče organizirati na skoraj vsakršni lokaciji.

Kako je Bufalinu uspelo prikolico preobraziti v bazen? Najprej je odstranil streho, nato pa izpraznil notranjost prostora in preoblikoval ohišje avtomobila tako, da to lahko vzdrži velike količine vode. Na vozilo je namestil tudi lestev, po kateri se je mogoče povzpeti v bazen.

Francoski umetnik je v preteklosti že več avtomobilov spremenil v funkcionalne objekte. Tako je denimo pred kratkim starejši model Forda Mondeo preoblikoval v peč na drva, ki je namenjena peki pic.

Dodatne Informacije

Več informacij:
benedettobufalino.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!