fbpx

To je mesto, v katerem bi morali živeti glede na vaš astrološki znak

Foto: Gaurav Jain / Unsplash

Včasih pridejo dnevi, ko bi najraje samo spakirali in odšli nekam, ne glede na to, kam. Predstavljate si, da bi začeli življenje iz nič v novem mestu, na novi službi, z novimi ljudmi. Katero mesto bi bilo v vaših sanjah idealno mesto za nov začetek?

Vsak ima svoj sanjski raj v sanjah, kjer se čas začne od začetka in je vse popolno.

Zvezde pa imajo za vas v mislih popoln kraj, kjer bi morali živeti. Vas zanima kateri? Poglejmo!

Oven

Amsterdam

To mesto je odlična izbira. Ste aktivna in energična oseba – tako kot nizozemska prestolnica. V tem mestu je vse povezano s hojo ali kolesarjenjem, kar je idealno za vas. Amsterdam je očarljiv. Veliko mesto z različnimi deli in soseskami, prerezano s kanali. Zagotovo vam nikoli ne bi bilo dolgčas. Poleg tega je tam tudi eden največjih evropskih startup centrov, kar je idealno za vaš podjetniški um.

Amsterdam. Foto: Catalina Fedorova / Unsplash

Bik

Valletta

Za vas zvezde priporočajo Valletto na Malti. Čudovita oaza sredi Sredozemskega morja, ki spominja na družbeno odgovornost in velikodušnost, dve zelo pomembni stvari za vas. Tukaj bi lahko uživali v mirnem življenju, ki vas ne poganja do nore hitrosti, ki jo prezirate. Živeli bi svojo življenjsko filozofijo – uživati ​​in vse delati počasi, na enem najlepših krajev na svetu.

Valletta Foto: Nick Fewings / Unsplash

Dvojčka

Nairobi

Možno je, da Kenije ali Afrike nikoli niste obravnavali kot kraj, kjer bi lahko živeli, vendar bodite to je popoln kraj za vas. Ste odličen komunikator, zato bi radi in uživali v razburljivi poslovni sceni tega mesta. Nairobi ima tudi naraščajoč tehnološki sektor in razburljivo nočno življenje, tako da boste tukaj zagotovo dobili pravo količino interakcije, ki jo potrebujete.

Nairobi Foto: Giulia Lorenzon / Unsplash

Rak

Atene

Ste domiselni in morda nekoliko spremenljivi – vendar se popolnoma prilegate v to dramatično mesto, kot so Atene, z živahno gledališko sceno. To je odlična priložnost, da napišete nekaj novega, ali greste na avdicijo, o kateri ste vedno sanjali. Poleg tega je bogata zgodovina in kultura Aten nekaj, v čemer uživate.

Atene Foto: Sung Shin / Unsplash

Lev

Dubaj

Kraj, kjer živita razkošje in življenje na visoki nogi – dve stvari, ki ju lev ceni in ki ju potrebuje. Všeč vam bo svetovljanski duh tega mesta in da je v njem ves svet. Mesto, kot je Dubaj, je morda pretirano za nekatera druga znamenja, za leve ne. Potrebujete vso veličastnost in pretiravanje, da se počutite kot doma.

Dubaj Foto: Timo Volz / Unsplash

Devica

Chicago

Ste zanesljivi in ​​se vedno trudite, da uspete v življenju. Znate izbrati prioritete, postaviti cilje in jih doseči. Zvezde menijo, da bi vam v Chicagu šlo odlično. Mesto na srednjem zahodu popolnoma ustreza vaši dragoceni naravi in ​​prizemljenosti. Poleg tega so domačini zelo prijazni, in kljub temu da veliko delajo, se znajo dobro zabavati. Kajti, kaj je smisel dela, če potem ni zabave?

Chicago Foto: Sawyer Bengts / Unsplash

Tehtnica

Costa Brava

Costa Brava v Španiji je dom obalnih mest in ribiških vasic. Primeren je za tehtnice, ki iščejo hribe, kamor se lahko sprehajajo ali želijo počivati ​​ves dan na plaži. Tu je v središču lepota življenja in kdo ima to raje kakor tehtnica.

Costa Brava Foto: Error / unsplash

Škorpijon

Benetke

Zvezde vam predlagajo Benetke. Majhno italijansko mestece z veliko vode, kot nalašč za skrivnostnega škorpijona. Všeč vam bo sproščenost tega mesta, pa tudi dejstvo, da je dovolj živahno, da se vedno nekaj zgodi in nikoli ni popolne sprostitve. dneve boste preživljali v raziskovanju stranskih ulic in kanalov Benetk. Tam boste našli romantiko po kateri hrepenite.

Benetke Foto: Andreas M / Unspalsh

Strelec

Zlata obala

Strelci težko prenašajo zimo, mraz in dež, zaradi tega vam zvezde predlagajo idealen kraj za vas, to je Gold Coast v Avstraliji! Radi ste obkroženi z naravo in Gold Coast je popoln kraj za to. Poleg uživanja na plaži in potapljanja pod pečinami je veliko narodnih parkov in gora, ki bi vas navdušili. Mesto ponuja veliko zabave, in precej divjega nočnega življenja. Vse, kar potrebujete!

Kozorog

Zürich

Vaše ambicije sovpadajo z življenjskim slogom Züricha, enega najbogatejših mest v Evropi. Včasih ste trmasti in vztrajni, a to je odnos, ki bi vam lahko pomagal na poslovni sceni Züricha. Seveda bi morali obvladati nov jezik, da bi bili zares uspešni, a to za kozoroga nikoli ni bil problem! Nasprotno, izziv je za vas vedno pozitivna spodbuda.

Zürich Foto: Tomek Baginski / Unsplash

Vodnar

Tokio

Tokio je napredno mesto in v njem se boste počutili, kot da živite v prihodnosti, kar je potrebno za vizionarja, kot je vodnar. Obkroženi s hitrim življenjem, napredkom, tehnologijo, boste v tem mestu priča načinu življenja, ki ga bodo le sprejeli drugi, čez nekaj let ali nikoli. Poleg tega imajo okusno hrana in neverjetna kulturo, v kateri bi uživali!

Tokio Foto: Jezael Melgoza / Unspalsh

Ribi

Dunaj

Avstrijska prestolnica je odlična izbira za ribe. Je dovolj blizu, da lahko greste tja in nazaj za konec tedna ali kadarkoli vas zagrabi nostalgija, in je dovolj svetovljansko mesto, da ste lahko ustvarjalni. Mesto glasbe in gledališča je kot nalašč za vašo umetniško naravo. Če je bil Dunaj dober za Beethovna, Mozarta in Bacha, verjemite, je tudi za vas!

Dunaj Foto: Boesijana / Unsplash

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!