To je najbolj trajnostna kolekcija kopalk H&M doslej!

Kopalke H&M za poletje 2021

Foto: H&M
Zadnjič posodobljeno: :

H&M z veseljem naznanja prihod svoje nove kolekcije kopalk za poletje 2021. Njihova najbolj trajnostna kolekcija kopalk doslej, H&M-ova poletna kolekcija, ki jo sestavljajo trajnostno pridobljene tkanine, želi spremeniti občutek žensk v kopalkah. Samozavestni kosi te kolekcijev današnjih hrup prinašajo občutek topline in umirjenosti.

Trajnostna kolekcija kopalk H&M za 2021 ujame čudovito žensko moč in se osredotoča na drzne, prilegajoče silhuete, ki slavijo vsa telesa in vse oblike. Klasični in ženstveni kosi so narejeni iz recikliranega poliestra, pridelanega iz tekstilnih odpadkov in recikliranih plastenk. Poleg prodora v trajnostno proizvodnjo, bodo te kopalke v spletni trgovini na voljo vse do velikosti EU 50, v fizičnih prodajalnah pa do EU 46. Kolekcija kopalk za poletje 2021 bo na večini trgov na voljo v prodajalnah in na spletu od začetka junija.

Promocijski filmček, posnet v Los Angelesu, je namenjen ženskam, ki se dnevno soočajo z javnimi mnenji, v glavni vlogi pa je manekenka Paloma Elsesser. Da bi izničila hrup, se Elsesser potopi pod vodo in v tamkajšnji tišini najde moč, nato pa se vrne še odločnejša, ko se ji pridružijo Nouri Hassan, Bintou Sillah, Yumi Nu, Shawn Lakin in Tani Gunn. Prepričljiv film je posnet z znamenito skladbo skupine Depeche Mode “Enjoy The Silence” v novi različici, ki jo je izvedel ameriški pevec Fousheé.

Dodatne Informacije

hm.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!