To je vprašanje, ki vama bo pomagalo ohraniti ljubezen

Ljubezen je krhka stvar in če je ne negujeta oba, se lahko slabo konča. Od vaju zahteva odkritost, pogovore in čarobno vprašanje.

Gre za kratko, jasno in skoraj čarobno vprašanje: “Kako lahko pomagam partnerju?”

Vsakič, ko pogledate svojega partnerja/-ko, si postavite to vprašanje. Od časa do časa si to vprašanje zastavite naglas, da vas partner/-ka sliši in da vam lahko da odgovor. Pomagajte mu/ji, če lahko. Če ne, ponudite svoj pogled, vprašajte po podrobnostih, pomagajte mu/ji, da si olajša dušo. To je razlog, da to vprašanje tako dobro vpliva na vsak odnos.

“Kako lahko pomagam partnerju?”
“Kako lahko pomagam partnerju?”

V vezi, je izredno pomembno, da v hiši vladata mir in lepo vzdušje. Če se iskreno pogovarjata, se poslušata in si medsebojno pomagata, zveza ne more biti slaba. Skrben mož ali skrbna žena, ki zna poslušati, je s strani partnerja prepoznan/-a kot sorodna duša in partner za celo življenje. In zato v takih zakonih ne prihaja do prešuštva.

Da pa bo to vprašanje krepilp vajino partnersko oziroma zakonsko vezo, ga morata izvajati oba partnerja. Če poskuša samo eden, partnerske sreče in ljubezni ni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
8 navad, ki vam bodo potrdile, da je vaš moški pravi gentlemen