fbpx

To so najboljše serije vseh časov na Netflixu

Najboljše serije vseh časov na Netflixu
Foto: Netflix
Zadnjič posodobljeno:

Z ogromno knjižnico vsebin, med katerimi lahko izbirate, je Netflix postal priljubljena platforma za ljubitelje serij po vsem svetu. Netflix ima nekaj za vsakogar, od privlačnih kriminalnih dram do lahkotnih komedij. Toda s toliko možnostmi je težko izbrati najboljše serije vseh časov na Netflixu.

Tako smo sestavili seznam za najboljše serije vseh časov na Netflixu, razvrščenih po ocenah IMDb in Rotten Tomatoes. Pripravite se na ure in ure neskončne zabave pred ekranom!

Najboljše serije vseh časov na Netflixu

1. Breaking Bad – IMDb: 9.5, Rotten Tomatoes: 96 %

“Breaking Bad” spremlja potovanje Walterja Whitea, srednješolskega učitelja kemije, ki se začne kuhati in prodajati metamfetamin, da bi preskrbel svojo družino, potem ko so mu odkrili raka. Predstava je vznemirljivo raziskovanje človeške psihe z nepozabnimi nastopi Bryana Cranstona in Aarona Paula.

2. Stranger Things – IMDb: 8.7, Rotten Tomatoes: 93 %

“Stranger Things” se dogaja v osemdesetih letih prejšnjega stoletja in spremlja skupino otrok, ki v svojem majhnem mestu odkrijejo nadnaravne skrivnosti. Z nadarjeno igralsko zasedbo, vznemirljivo zgodbo in nostalgičnim vzdušjem je ta serija postala fenomen pop kulture.

3. Narcos – IMDb: 8.8, Rotten Tomatoes: 89 %

“Narcos” pripoveduje zgodbo o vzponu in padcu Pabla Escobarja, razvpitega mamilarskega vodje kartela Medellin. Z intenzivno akcijo in privlačno pripovedjo ta serija raziskuje korupcijo in nasilje trgovine z mamili v Kolumbiji.

4. The Crown – IMDb: 8.7, Rotten Tomatoes: 90%

“The Crown” je zgodovinska drama, ki opisuje vladavino kraljice Elizabete II., od njenih prvih let na prestolu do sodobnega časa. Z osupljivo produkcijsko zasnovo in izjemnimi igrami igralske zasedbe je ta serija obvezna za ljubitelje drame.

5. BoJack Horseman – IMDb: 8.7, Rotten Tomatoes: 93 %

“BoJack Horseman” je animirana serija, ki spremlja igralca, ki je po naključju konj. Z ostrim pisanjem in pretresljivimi raziskavami duševnega zdravja in eksistencializma je ta oddaja edinstvena in nepozabna izkušnja gledanja.

6. The Witcher – IMDb: 8.2, Rotten Tomatoes: 67%

“The Witcher”, ki temelji na priljubljeni knjižni seriji, je domišljijska pustolovščina o lovcu na pošasti po imenu Geralt iz Rivije. Z vznemirljivo akcijo in očarljivim svetom je ta serija obvezna za ogled za ljubitelje fantazijskega žanra.

7. Black Mirror – IMDb: 8.8, Rotten Tomatoes: 84 %

“Black Mirror” je antologijska serija, ki raziskuje temno stran tehnologije in njene učinke na družbo. S pripovedovanjem zgodb, ki spodbuja razmišljanje, in nadarjeno igralsko zasedbo je ta serija postala ljubljenka kritikov.

8. Ozark – IMDb: 8.4, Rotten Tomatoes: 81 %

“Ozark” spremlja družino, ki se po preselitvi k Ozarkom zaplete v pranje denarja za mehiški mamilarski kartel. Z odličnima nastopoma Jasona Batemana in Laure Linney je ta mračna kriminalna drama postala zelo priljubljena med oboževalci.

9. Mindhunter – IMDb: 8.6, Rotten Tomatoes: 96%

“Mindhunter” je kriminalna drama, ki spremlja agenta FBI Holdena Forda in Billa Tencha, ko intervjuvata serijske morilce, da bi bolje razumela njihovo vedenje. Z navdušujočo pripovedjo in izjemnimi predstavami si to serijo morajo ogledati ljubitelji kriminalnih dram.

10. Dark – IMDb: 8.8, Rotten Tomatoes: 94 %

“Dark” je osupljiv znanstvenofantastični triler, ki raziskuje potovanje skozi čas in njegove posledice. S kompleksnimi liki in napeto zgodbo vas bo ta serija držala na robu sedeža do samega konca.

11. Master of None – IMDb: 8.3, Rotten Tomatoes: 100 %

“Master of None” je humoristična serija, ki spremlja igralca Deva, ko krmari po življenju in ljubezni v New Yorku. Z edinstvenim slogom in ostrim pisanjem je ta serija postala zelo priljubljena.

12. The Haunting of Hill House – IMDb: 8.6, Rotten Tomatoes: 93%

“The Haunting of Hill House” je serija grozljivk, ki spremlja družino Crain, ko se sooči s svojo strašno preteklostjo. Z osupljivo kinematografijo in srhljivim vzdušjem je ta serija obvezna za ogled za ljubitelje grozljivk.

To je 12 najboljših serij vseh časov na Netflixu. Od privlačnih kriminalnih dram do lahkotnih komedij – na tem seznamu se najde nekaj za vsakogar. Torej, zgrabite pokovko in se namestite pred ekran!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.