fbpx

3 dobre serije na Netflixu, ki si jih je vredno ogledati

Foto: netflix
Zadnjič posodobljeno: :

Pravi kriminalni žanr je v zadnjem letu preplavil različne filme in serije. Gledalci imajo radi zanimive in hitre vsebine pri katerih lahko sodelujejo in postanejo raziskovalci dogajanja, saj je tako napeto do zadnjega trenutka. Prav takšno napetost doživite ob gledanju kriminalnih serij. Za vas smo izbrskali odlično kriminalno serijo in zanimivi drami, ki jih morate pogledati.

42 Days of Darkness

Zaplet delno temelji na resničnem primeru Viviane Haeger 29. junija 2010 v Puerto Varasu v Čilu. 10. avgusta 2010 so njeno truplo našli na podstrešju njenega doma. V seriji gre za napeto zgodbo v kateri glavna junakinja Cecilia neuspešno poskuša najti svojo sestro za katero že nekaj dni ni sledu in glasu. Poleg tega se ne more zanesti ne na institucije, ne medije, saj se ji zaradi njih porajajo različni dvomi, kdo vse stoji za njenim izginotjem.

Anatomy of Scandal

Je ameriška triler drama, ki temelji na istoimenskem romanu Sarah Vaughan. Sophie Whitehouse, žena poslanca Jamesa Whitehousea, izve, da je njen mož imel afero. Novica prodre v javnost in razstreli njuna življenja. Da bi bile stvari še hujše, je James obtožen tudi posilstva.

Light the Night

Serija je postavljena v osemdeseta leta 20. stoletja in se vrti okoli Lighta, nočnega kluba v japonskem slogu v okrožju rdečih luči v Tajpeju, ki bogatim poslovnežem ponuja zabavo, spogledovanje in druženje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!