fbpx

Buenavista Lanzarote: počitniška hiša, kjer želimo preživeti celo leto

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Španski otok Lanzarote je v vseh letnih časih odlična počitniška destinacija. Obdan je z Atlantskim oceanom in spada v otočje Kanarskih otokov. Čeprav pripada Španiji, se dejansko nahaja blizu Maroka. Lanzarote skriva različne čare in naravne zaklade, a tudi eno najlepših ekološko ozaveščenih zatočišč.

Otok Lanzarote je znan po svojih plažah, vulkanski pokrajini in toplem vremenu skozi vse leto. V središču otoka, se v osrčju vinogradov La geria, na vulkanski zemlji nahaja Buenavista Lanzarote Country Suites. Njihovih 5 namestitvenih enot ponuja pristno doživetje in pridih tradicije v sodobnem okolju. Buenavista je kraj, ustvarjen za ljubitelje umetnosti, arhitekture in narave.

Zasebna destinacija, ki zagotavlja mir in z izvirno zasnovo, prekrasno naravo in odlično hrano, naredijo to mesto – majhen raj na zemlji. Apartmaji se nahajajo le 10 minut vožnje od obale Lanzarote in nudijo prekrasno zatočišče.

Foto: booking.com
Buenavista je kraj, ustvarjen za ljubitelje umetnosti, arhitekture in narave.
Foto. booking.com
Čudovit pogled iz apartmaja.

Vsi apartmaji imajo sodobno minimalistično opremo, steklena okna, ki ponujajo prekrasen razgled na podeželje, spalnice, luksuzno opremljeno dnevno sobo, prekrasno kopalnico in kuhinjo.

Foto: booking.com
Luksuzna in sodobna oprema v vsakem apartmaju.

Hrani je tu pripisan velik pomen, zajtrk v Buenavisti pa je pravo doživetje, saj si lahko le tega naročite tudi v sam apartma. Vsa živila so lokalno pridelana, večinoma ekološka. Na ročno poslikanih jedeh otoških lončarjev postrežejo domače marmelade, svež kruh, olivno olje, sveže stisnjen pomarančni sok, dimljenega lososa, sire in jogurt Lanzarote, jajca, domače pecivo in kavo.

Foto: booking.com
Lokalne dobrote, ki si jih lahko privoščite v apartmaju.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!