fbpx

To so največji ljubimci v astrologiji in ni jih lahko imeti ob sebi!

Tudi v astrologiji najdemo senzam najboljših zapeljivcev in ljubimcev. In ni jih lahko imeti vedno ob sebi.

Kdo so največji zapeljivci in ljubimci med astrološkimi znamenji in kako jih osvojiti?

Rak

Kot najbolj čustveno in najobčutljivejše astrološko znamenje potrebuje nežen dotik in globoku čustveno povezavo s partnerjem. Ceni skrb in opazi, če ste dobrodelni. So predani ljubimci, igrice med rjuhami so z njimi odlične, saj uživajo v raziskovanju. Če pa boste izdali njihovo zaupanje, so pripravljeni na ostro maščevanje.

Kako ga osvojiti?
Raka boste najlažje osvojili z romantiko in spontanostjo v sproščenem vzdušju. Še posebej jim bo všeč partner, ki ima raje inteligenco in je iskren. Zanimivo je, da jih bodo prej privlačili ljudje v športnih oblačilih, supergah in običajnih majicah, ki diskretno nakazujejo lepo telo, kot pa umetelni ljudje v dragih oblačilih in čevljih.

Raka boste osvojili z romantiko.
Raka boste osvojili z romantiko.

Škorpijon

Škorpijon je najseksualnejši od vseh astroloških znamenj. Nista mu tuja manipulacija in izkoriščanje drugih, da bi lahko zadovoljil svoje spolne apetite. Ima hipnotično privlačnost in je odličen v postelji. Edina težava je lahko njegova nezmožnost umeščanja čustev v celotno zgodbo. Toda kdo ve, morda imaš pa srečo.

Kako ga osvojiti?
Škorpijona je izjemno težko zapeljati, saj so zaradi svojega šarma in manipulativnih nagnenj navajeni, da so oni tisti, ki zapeljujejo. Vendar pa imate srečo, če je vaš plen dovzeten za dobro kapljico. Kakšen kozarček več in njegove zavore bodo začele popuščati in morda boste tako imeli priložnost, da se predstavite v najboljši možni luči. Seveda boste morali paziti na to, kaj boste rekli, če boste namreč govorili neumnosti, vas bo hitro odslovil.

Škorpijon se hitreje sprosti ob kozarčku.
Škorpijon se hitreje sprosti ob kozarčku.

Strelec

Po naravi igrivo astrološko znamenje je odprto za eksperimentiranje v postelji. Zaradi te narave so pogosto strastni do ene osebe, vendar pa kmalu dobijo željo po novih dogodivščinah. Za tiste, ki si želijo kratke in zabavne pustolovščine, je strelec odlična izbira.

Kako ga osvojiti?
Strelci obožujejo nežne dotike okoli pasu, po bokih in po stegnih. Prav tako hitro opazijo smisel za humor in veselje. Če želite osvojiti strelca, predlagamo, da ga nenadoma ‘napadete’. Ni ga strelca, ki bi se branil, ko ga želijo poljubiti.

Najbolje bo, če strelca nenadoma 'napadete'.
Najbolje bo, če strelca nenadoma ‘napadete’.

Ribi

To astrološko znamenje v fizičnem smislu prinaša veliko užitkov. Ribe rade razvajajo in so najsrečnejše, ko so vsi okoli njih srečni. Ko spoznajo ljubezen svojega življenja, je ni težave, ki je ne bi želeli rešiti s posteljnimi igricami.

Kako ga osvojiti?
Ribe imajo raje agresivnejši pristop in ne marajo sodelovati v igricah zapeljevanja, zato bodite previdni, kako se jim približate.

Ribe se nerade zapletajo v igrice zapeljevanja.
Ribe se nerade zapletajo v igrice zapeljevanja.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!