fbpx

To so prednosti tvojega horoskopskega znaka!

Foto: Duncan Shaffer / Unsplash

Vsak izmed nas ima prednosti in slabosti. Je vaša prednost, da imate veliko srce ali da vedno verjamete sebi, svojim občutkom?

Življenje nas usmerja v različne smeri, tokrat govorimo o prednostih, ki definirajo vsakega izmed astroloških znakov.

Kaj je tisto, zaradi česar ste drugačni kakor drugi? Kaj vas odlikuje?

Oven

Vaša prednost je, da v tem, da brez obotavljanja prevzamete pobudo, ukrepate, delate spremembe, sprejmete nove izzive. In takšni ste v službi in ljubezni, pripravljeni ste se lotiti gradnje in napredka, čeprav bi lahko doživeli neuspeh in zavrnitev.

Bik

Vaša prednost je v pripravljenosti, da izrazite svoja čustva in pokažete svojo šibkost in ranljivost. Pogosto veste, da boste poškodovani, vendar se ne umaknete, ker čutite, da morate iti do konca.

via GIPHY

Dvojčka

Skočite v nove situacije in sprejmete negotovost. Pripravljeni ste se soočiti s situacijo in sprejeti izzive, saj se zavedate, da vam je lažje “skočiti” in se prebiti skozi njo, kot pa da se nenehno bojite negotovosti. Kljub strahu ste pogumni.

Rak

Vaš prednost je v brezpogojni ljubezni in velikodušnem dajanju – vaše srce ljubi ljubezen. Že stokrat ste si rekli, da morate biti bolj previdni, a ko imate nekoga radi, ste zanj pripravljeni narediti vse. Ne bojite se ranjenega srca.

Lev

S prevzemom vodstva in pobude, prevzamete tudi odgovornost za razvoj situacije in posledice in tega se popolnoma zavedate. Do svojih oseb ste zelo odgovorni.

via GIPHY

Devica

Po vseh analizah in dvomih ravnate v skladu s svojimi mislimi in občutki, pri čemer ne dovolite, da vas bi nekdo prepričal ali usmeril drugače. Zanašate se le nase in to pogosto ni lahko. Zavedate se, da se morda motite.

Tehtnica

Ravnate pošteno in moralno, ne glede na to, koliko vas to stane, včasih veliko. V imenu resnice in poštenosti ste pripravljeni storiti pravo stvar, tudi če je v vašo škodo. Vaša načela so več kot radodarna – strogi ste le do sebe.

Škorpijon

Vaš pogum in vztrajnost gresta skupaj – nikoli ne obupate, ne glede na ovire. Lahko vas ustavijo, vendar le premislite o novem pristopu in poskusite znova, na drugačen način. Vaša vztrajnost ni posledica trme in želje, da imate vedno prav, ste pravi raziskovalec, ki svoje izkušnje nenehno bogati.

Strelec

Vaša prednost je v tem, da ste vedno brezkompromisno pošteni – govorite, kar mislite in čutite, tudi če to pomeni, da se boste soočili z vsemi in trpeli dolgoročne posledice svoje zaveze.

via GIPHY

Kozorog

Ni vas strah iti po svoji poti, tudi če to pomeni, da pustite vse za sabo ali prekinete tesne odnose. Če se nekje ne počutite dobro, če oseba, s katero ste, ne prispeva k vašemu razvoju in napredku, se ustavite in greste naprej. Soočite se z dejstvom, da vam drugi govorijo, da ste neobčutljivi – samo vi veste, da to ni res in koliko vas stanejo vaše izbire.

Vodnar

Sanjate velike sanje in se ne bojite tvegati, da jih uresničite. Zavedate se, da si zaslužite uspeh in si ga prizadevate doseči, ne glede na žrtve. Hkrati je to vaša lastna vizija uspeha, ki je verjetno skrajno nekonvencionalna in zaradi katere ste izpostavljeni kritikam in nerazumevanju.

Ribi

Zavedate se svoje občutljivosti in poznate svoje meje – borite se in se zavzemate za svojo resnico in dobro počutje, pa tudi za ljudi, do katerih vam je mar.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!