To te v razmerju spravi popolnoma ob živce (glede na tvoje astrološko znamenje)

Foto: IG couple
Zadnjič posodobljeno: :

To so tiste drobne stvari, ki vam počasi najedajo živce.

Vsakdo ima določene stvari, ki ga lahko motijo pri drugih ljudeh in seveda tudi pri partnerju. Malenkosti, morda je to neznanec, ki odvrže smeti mimo smetnjaka ali prijatelj, ki žveči z odprtimi usti, partner, ki ne pospravi za sabo oblačil ali …

V razmerju se te stvari sčasoma začnejo razvijati. Ko spoznavate svojega partnerja, boste tudi spoznali, da vas nekatere njegove lastnosti resnično spravijo iz tira.

Kaj vas bo v odnosu zagotovo motilo glede na vaše astrološko znamenje?

Oven

Obstaja ena stvar, ki vas zagotovo spravlja ob pamet, to je, ko je vaš partner zaverovan vase in znova in znova uporablja ene in iste ideje za zmenek. Ja, obožujete kitajsko hrano in akcijske filme, vendar ne vsak večer. Poskrbite, da vaš partner razume vašo pustolovsko naravo.

Bik

Jezi vas, če je partner zapravljiv. Zapravlja denar za nepotrebne stvari. Zavrže še uporabno hrano, ali vrže stran staro omaro, namesto, da bi jo podaril. Ste neverjetno pozorna oseba in tovrstno vedenje vas res moti.

Dvojčka

Ena izmed stvari, ki vas jezi v zvezi je, ko je vaš partner med zabavo ali druženjem raztresen, odsoten. Ste neverjetno družabna oseba, temperamentni v primerjavi s partnerjem, ki je bolj umirjen. Vendar to ne opravičuje njegove nezmožnosti komuniciranja in raztresenosti med družabnimi srečanji.

Rak

V zvezi vas moti ena stvar in to je, če se partner nenehno pritožuje nad vsako malenkostjo. Da, življenje ni enostavno, vendar to ne pomeni, da mora biti vedno negativen. Pritoževanje nad svetom ne bo rešilo njegovih težav, s tem vas le odriva stran od sebe.

Raka spravlja ob živce, če se partner nenehno pritožuje nad vsako malenkostjo

Lev

Ste neverjetno veseli in ustvarjalni. Ena stvar, ki vas bo v odnosu vsekakor motila je, da vaš partner ne vztraja, prehitro obupa. Vi se trudite, da bi rešili problem ali izziv, ki je pred vami, partner pa se takoj preda in niti ne poskusi sodelovati pri reševanju težave.

Devica

V zvezi vas moti ena stvar in to je, da je vaš partner len ali nemotiviran. Vi imate cilje in vizijo. Predstavljate si svoje sanje in naredite pozitivne korake za njihovo uresničitev. Resnično vas spravlja iz tira dejstvo, da je vaš partner neverjetno len. In, da traja večno, da se premakne iz enega stanja v drugo ter začne s svojim dnevom.

Tehtnica

Ste neverjetno navdušeni nad marsičem in imate veliko različnih prijateljev in hobijev. Kar vas resnično jezi je, ko partner ne pokaže nobenega interesa – niti za vaše strasti niti za vaš prijateljski krog. Mogoče naredijo minimalen korak, vendar kot tehtnica potrebujete več.

Škorpijon

Ena stvar, ki vas bo zagotovo obnorela v partnerskem odnosu je, ko vaš partner ni prisoten. Recimo, nenehno pošilja sporočila ali je bolj okupiran s preverjanjem družabnih omrežij, kakor da bi preživljal čas z vami. Za vas je človeška bližina in povezava zelo pomembna. Resnično vas moti, če je v mislih odsoten.

Škorpijona moti, ko partner ni prisoten.

Strelec

Ste prijetna in všečna oseba. Moti vas, če vaš partner ni pozoren do drugih. Ne glede na to, ali vaš partner pušča smeti v kinodvorani ali uporabi zadnji zvitek toaletnega papirja, ne da bi ga zamenjal, v vas zbuja nelagodje. Ni vam všeč njegovo pomanjkanje spoštovanja in pozornosti.

Kozorog

V zvezi vas moti, ko se partner nenehno opravičuje za vse v svojem življenju. Kot kozorog cenite uspeh in trud. Veste tudi, kako pomembno je, da prevzamete odgovornost za svoja dejanja in napake. Ko se vaš partner nenehno opravičuje za svoja dejanja, vas to popolnoma spravi iz tira.

Vodnar

Ste v stiku s svojimi čustvi. V partnerskem odnosu vas moti, če vaš partner čustev ne jemlje resno ali pa se posmehuje tistim, ki so čustveni. Jok za vas ni znak šibkosti. Če se vaš partner spopada z čustvi, to spoštujete.

Ribi

V zvezi vas moti, ko partner ni za nič hvaležen ali ne ceni drugih. Cenite ustvarjalne ideje in umetniške mojstrovine. Tudi na preprostem potovanju ste hvaležni za izkušnje in spomine. Resnično vas jezi, če vaš partner ne izrazi nikakršne oblike spoštovanja ali hvaležnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
To so novoletne zaobljube 2021, ki bi jih moral sprejeti glede na svoje astrološko znamenje