Tri moške “pomanjkljivosti,” ki se ženskam zdijo privlačne, oni pa se jih sramujejo

Zadnjič posodobljeno: :

Ste že kdaj spoznali popolno osebo? Ne? To je verjetno zato, ker ne obstajajo.

Živimo v družbi, kjer je vse filtrirano in močno prirejeno. Lepotni ideali niso realni. In na žalost prav zaradi tega veliko ljudi poskuša popraviti svoje tako imenovane “pomanjkljivosti”, pa naj gre za celulit, vrzeli med zobmi ali celo smeh. V resnici te pomanjkljivosti sploh niso pomanjkljivosti. So stvari, ki vas naredijo drugačne, ki naredijo vas. In nikoli ne bi smeli spremeniti nečesa na sebi samo za to, da bi se nečemu prilagodili.

Moški šarm je nekaj, kar je zelo težko opisati z besedami, a pogosto k temu pripomorejo majhne stvari, ki ga naredijo posebnega in preprosto neustavljivega. Nemogoče ga je opisati z besedami. Kaj je tisto, kar je na njih najbolj privlačno, je namreč težko ubesediti, hkrati pa velja, da je privlačnost zelo individualna zadeva in kar se zdi šarmantno eni ženski, ni nujno všeč tudi drugi.

Moški šarm je nekaj, kar je zelo težko opisati z besedami.

A ne glede na to, obstajajo malenkosti, ki se jih moški sramujejo, ženske pa jih naravnost obožujejo. Vsekakor to velja za sledeče tri.

1. Ima trebušček

Kar dve tretjini anketiranih žensk je je potrdilo, da priljubljeni six pack – natreniran in mišičast trebuh – ni tako privlačen, kot menijo moški. Kajti, kot so povedale, se jim zdi veliko privlačnejši malce  zaobljen moški trebušček, ki opisuje preprostega moškega, ki ni obseden z ogledalom, dvigovanjem uteži in vnosom beljakovin.

2. Malo poraščena brada

Kakšen dan ali dva stara brada je v ženskih očeh privlačnejša kot povsem pobrit obraz. Zakaj? Ne gre toliko za brado, kakor za to, da par dni stara brada nakazuje na malce uporniškega, sproščenega in neobremenjenega moškega, ki v njih vzbuja nerazumljivo intimno privlačnost.

3. Znaki staranja

Raziskava je tudi potrdila, da so ženskam privlačni sivi lasje. Čeprav danes vse več moških posega po barvi za lase, da bi prikrili prve znake staranja, bi ženske raje izbrale sivolasega moškega kot njegovo pobarvano različico. Tudi plešasti moški so ženskam neustavljivo privlačni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
5 mitov o “drugi ženski” (ki si jih govorijo prevarane žene)