fbpx

TOK TOK za srečo… ter inovativnost z rabo slovenskega znanja & lesa

Naravna lepota iz lesa. Poslanstvo nuditi kakovostno, funkcionalno in očem prijazno pohištvo ter ga prilagoditi vsakemu uporabniku posebej.

Sodelovanje zgolj z lokalnimi podjetji in rokodelci, ob uporabi lokalno dobavljivih ter okolju prijaznih materialov. Se sliši kar preveč lepo? V kolikor verjamemo v ljudske vraže, se s TOK TOK potrkom na les obvarujemo pred nesrečo in zlom ter obdamo z dobrimi lesnimi duhovi, ki nam posladkajo življenje.

The Ogler. Foto: Toktok
The Ogler. Foto: Toktok

Čajna mizica Ogler z igrivimi vezalkami, ki pridno čuvajo daljinca, zlahka postane punčica našega očesa v dnevni sobi. Koomoda temačnemu televizorju pričara mistično eleganco. Mali Ogler zanesljivo pridrži vse nočno čtivo, ki ga pridno nabiramo ob postelji. Oomara, ki je ušla iz sproščenih šestdesetih, ponuja varno zavetje vsem zakladom. Predalčnik z mehkobo naravnega materiala nežno poboža vse, kar bi radi skrili pred gosti. Pisalna miza poskrbi za varno zavetje mislecev, domišljavcev in teoretikov, Pručka pa tako ali tako vedno pride prav.

Koomoda. Foto: Toktok
Koomoda. Foto: Toktok

Poleg edinstveno oblikovanega pohištva pri TOK TOK najdemo tudi Troblo, lesen zvočnik za iPhone,brez elektronskih delov in baterij.

PREBERITE ŠE: Prestižne brezžične HI-FI slušalke začinile Maseratijevo prestižno ponudbo

Trobla. Foto: Toktok
Trobla. Foto: Toktok

S prefinjeno obdelavo ter naravno lepoto lesa bo TOK TOK hitro zaznamoval vse kotičke našega domovanja.

Dodatne Informacije

Facebook: TOK TOK

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.