fbpx

TOP 10+ intimnih trenutkov, ki bi jih moral vsak par doživeti vsaj enkrat

Intimni trenutki vsakega para

Foto: envato

Nobena zaljubljenost, pa naj bo še tako strastna, ne traja večno. Vendar pa so v odnosu tudi druge poti, ki lahko med vama zanetijo iskrico ter tako obudijo metuljčke v trebuhu. Ena izmed takšnih rešitev je intimno preživljanje skupnega časa. Vendar pa je to v hitrem sodobnem tempu težko dosegljivo. Za rešitev te težave smo pripravili seznam 15+ intimnih stvari, ki bi jih moral narediti vsak par vsaj enkrat.

Katere intimne stvari bi moral vsak par narediti vsaj enkrat?

Skupno tuširanje
Tuširanje je zelo intimen proces. Takrat potrebujemo varno okolje, kjer se lahko popolnoma sprostimo. Skupno tuširanje s partnerjem vaju bo zagotovo povezalo tako na telesni kot tudi na čustveni ravni.

Drsanje
Držanje za roke, skupno opotekanje po ledu ter sladkanje s kuhanim vinom je popoln kontekst za zbujanje romantičnih občutij. Če sta novi par ali pa stara mačka – v vsakem primeru morata letošnjo zimo vsaj enkrat skupaj na drsališče.

Vključita hrano v predigro.
Hrana in seks – dva glavna vira užitka. Če pa ju združite, dobita popolnoma novo definicijo nebes.

Skupaj si oglejta žgečkljiv film.
Ne bodita sramežljiva! Skupen ogled žgečkljivih filmov lahko vajino spolno življenje popolnoma obrne na glavo – in to v dobrem smislu!

Nič ne povezuje bolj kot narava!
Nič ne povezuje bolj kot narava!

Spontano se odpravita na morje.
Čeprav smo šele zakorakali v jesen, se bo leto obrnilo, kot bi mignil, in na naše duri bo spet potrkalo poletno sonce. Takrat se s svojo boljšo polovico spontano odpravita na morje. Sonce, topel pesek in kristalna voda vama bodo pogreli srci.

Zmasirajta drug drugega.
Nič ni bolj sproščujočega in intimnega od dobre masaže z dišečim masažnim oljem.

Pomagaj mu pri britju.
Pomagaj svojemu moškemu, da se obrije. Zraven mu lahko malo ponagajaš z brivsko peno.

Skupaj si skuhajta večerjo.
Večerja v odlični restavraciji ima zagotovo svoje dobre plati. A nič ni bolj zabavnega od skupnega packanja doma. Pripravita si večhodno večerjo ob svečah, najljubši plošči ter s kapljico odličnega vina.

Drug drugemu kupita spodnje perilo.
Drug drugemu kupita spodnje perilo.

Drug drugemu kupita spodnje perilo.
Kdo ni vesel darila? Če pa je darilo zares intimno – kot na primer spodnje perilo –  pa je to še toliko bolje!

Poživita akcijo v postelji.
V vajino spolno življenje vpeljita uporabo različnih dodatkov. Lahko se privežeta na posteljo ali pa si zavežeta oči. Vsekakor pa pazita na varnost.

Odpravita se kampirati.
Kampiranje je okolje, ki spodbuja intimnost. Ko ponoči stisne mraz, se bosta morala stisniti drug k drugemu, da se pogrejeta, zjutraj pa bosta na gorilniku pripravila najbolj slasten zajtrk.

Spontano preživita noč v hotelu.
Še posebej za pare z otroki je ključno, da imata tu in tam čas in prostor le drug za drugega. Pobeg v hotel je odlična rešitev.

Kuhanje v dvoje je seksi!
Kuhanje v dvoje je seksi!

Skupaj si naredita vročo kopel.
Kaj je bolj erotičnega in intimnega od skupne kopeli z milnatimi mehurčki?

Igrajta se igro vlog.
Noč čarovnic lahko preživita tudi v postelji, kjer se igrata igro vlog.

Napišita si pismo.
Če bosta nekaj časa preživela narazen, si namesto nešteto praznih SMS-jev in Skype pogovorov napišita pismo, ki ga bosta lahko za vedno shranila.

Cel dan ostanita v postelji.
Kakšen len, deževen dan si privoščita, da cel dan ostaneta v postelji. Lahko bereta knjige, gledata filme in se mastita s sladoledom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!