TOP 10: To so najbolj seksi filmi leta 2019

Bližamo se koncu letošnjega koledarskega leta in za nami je pestro leto v filmski industriji. Čeprav se nam mogoče zdi, da je bila v 2019 večina oči usmerjenih v romantične komedije, ne skrbite. Za vas smo zbrali 10 najbolj seksi filmov letošnjega leta, ki vas bodo na trenutke pustili odprtih ust.

Oh ja, Brad Pitt je pri svojih 55 brez majice še vedno zelo seksi. Zato postavite kokice v mikrovalovko, se udobno namestite in se lotite seznama. Ste pripravljeni?

Najbolj seksi filmi leta 2019

Kriminalna drama
Prevarantke na Wall Streetu (Hustlers, 2019)


Je Jennifer Lopez kadarkoli sploh lahko ne seksi? Odgovor je ne, ne more biti. V tem filmu, kjer se pojavi v vlogi striptizete, ki vodi skupino privlačnih drugih striptizet z namenom, da okradejo bogatune z Wall Streeta, popelje svoj seksapil še na nov nivo.

Romantična drama
The Aftermath (2019)


Ta angleška drama ima že sama po sebi noro dobro zgodbo, kar pa jo naredi še bolj dih jemajočo, je ljubezenski trikotnik med igralci Kiro Knightley, Alexanderjem Skarsgårdjem in Jasonom Clarkom.

Komična drama
Bilo je nekoč … v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood, 2019)


Samo pogledajte tega moškega. Film Quentina Tarantinota je bil eden od najbolj pričakovanih filmov v letu 2019, kljub temu pa scena v kateri se 55-letni Brad Pitt znajde brez majice, v očeh gledalcev zasenči ves film. Ja, Brat Pitt je večni seks simbol.

Romantična drama
Gloria Bell (2019)


Gloria Bell je popoln primer, kako lahko z malimi sugestijami prideš zelo daleč. Je zgodba ženske, ki spoznava novo poglavje svojega življenja. V njem Julianne Moore dokaže, da seksapil ni povezan s starostjo.

Romantična komedija
Zapelji me, če me moreš (Long Shot, 2019)


Temu filmu uspe ustvariti romanco med igralcema Charlize Theron in Sethom Rogenom presenetljivo realistično ali vsaj smešno. Skozi celotni film se gradi seksualna privlačnost med njunima likoma novinarja in ameriške sekretarke.

Triler
Vedrina (Serenity, 2019)


Vedrina ni bil eden od najbolje sprejetih filmov letošnjega leta, kljub temu pa bi bil greh ne omeniti nepopisljive kemije med Anne Hathaway in Matthewom McConaugheyjem v tem trilerju.

Zgodovinska drama
Kralj (The King, 2019)


Kot kaže, je bil Henry V precejšni potrebnež … vsaj tako je tako prikazal Netflix. Preden je skočil v vlogo vojaškega voditelja in ponosnega monarha, se je Timothée Chalamet v vlogi mladega Henryja V poigral z kar nekaj srednjeveškimi dekleti.

Psihološka grozljivka
Klimaks (Climax, 2019)


Ta nerealna grozljivka je deloma strašljiva in deloma vzburjajoča. Film sledi francoski ekipi plesalcev, ki na zabavi spoznajo, da je v njihovi sangriji poleg alkohola bilo še nekaj drugega… Posledice tega so… zapletene.

Satirična grozljivka
Velvet Buzzsaw (2019)


Vsake toliko let se Jake Gyllenhaal v filmu pojavi s svojo golo ritjo. To leto je to v Netflixovem filmu Velvez Buzzsaw, kjer je igralec panseksualen umetniški kritik. Ta znanstvenofantastični triler/grozljivka vas bo v vsakem primeru pustila brez besed.

Psihološka grozljivka
Svetilnik (The Lighthouse, 2019)


Svetilnik je težek film z mnogimi čustvenimi trenutki, med njimi pa je težko spregledati seksualno energijo med dvema skrbnika svetilnika. V filmu lahko vidimo dva moška, ki se zelo erotično zbližata in pa sceno v kateri igralec Robert Pattinson masturbira, kar lahko uniči otroške sanje vseh mladih oboževalk vampirske sage Twilight, kjer je Pattison zaslovel. Da ne pozabimo na čudaški seks morskih deklic. Če torej iščete seks, ki je malo čudaški, ga boste zagotovo našli v tem filmu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!