Top 5 slovenskih hotelov, kjer so hišni ljubljenčki dobrodošli

Foto: Helena Lopes/Unsplash

Si počitnic brez kosmatega ljubljenčka ne predstavljate več? Tudi mi ne. V teh slovenskih hotelih ne bo potrebno izbirati med udobjem in kosmatinčevo družbo, saj so hišni ljubljenčki več kot dobrodošli.

Hotel Majerca

Bohinj je kot nalašč za aktivno preživljanje prostega časa s hišnim ljubljenčkom, saj se lahko sprehodite okrog jezera, ali pa obiščete katerega izmed bližnjih hribov. V štirizvezdičnem hotelu Majerca so ljubljenčki dobrodošli, njihovim lastnikom pa so na voljo sodobno opremljene sobe, ki so dovolj prostorne tudi za pasje ležišče.

Hotel Plesnik

Tudi Logarska dolina ponuja čudovit oddih v objemu hribov in narave, kot nalašč za počitnice s kosmatincem. Kolesarjenje, pohod na Strelovec, Ostrico ali obisk jame Klemenča, je le peščica možnosti, ki jih ponuja oddih v enem najbolj priljubljenih kotičkov Slovenije. Zvečer, ko bo kuža pridno čakal v eni izmed udobno opremljenih sob, pa se gosti hotela Plesnik lahko razvajate v prenovljenem wellnes centru z masažnim bazenom, savno ter dih jemajočim pogledom na Alpe.

Hotel Aleksander Medical & SPA

V Rogaški Slatini se nahaja prenovljeni Hotel Aleksander Medical & Spa, kjer se lahko sproščate ob široki paleti wellness ponudbe in bazenu. V elegantnih hotelskih sobah, opremljenih z vsem, kar za udoben oddih potrebujete, pa so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki. Ti bodo veseli sprehodov po okoliških gričih.

Hotel Grad Otočec – Relais Chateaux

Prenovljen hotel Grad Otočec ima nadvse romantično lego, stoji namreč na majhnem otočki, ki ga s kopnim na obe strani povezuje most. Okolica ponuja čudovite sprehode, ki se jih bo razveselil tudi kosmati član vašega gospodinjstva, osvežil pa se bo lahko tudi v reki Krki. Grad Otočec se lahko pohvali s prostornimi in stilsko opremljenimi sobami, kjer bo kosmatinček počakal medtem ko si boste privoščili romantično večerjo v dvoje.

Remisens Premium Hotel Metropol

Zakaj s kosmatincem v Portorož, je vprašanje na katerega ni potrebno posebej odgovarjati. Če si želite privoščiti obisk slovenske obale, bo prenovljeni Remisens Premium Hotel Metropol kot nalašč za bivanje s hišnim ljubljenčkom. Ponaša se s slikovitim razgledom na Portorož, prostorne sobe pa so tudi klimatizirane, tako vašemu kosmatemu prijatelju tudi ob poletnih temperaturah ne bo vroče.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!