fbpx

Top 8 črtal za oči (“eyelinerjev”), ki jih lahko trenutno kupiš

Priznajmo si: ličenje oči še nikoli ni bilo tako preprosto, kot je videti. Gre za proces preizkušanja, ki zahteva potrpljenje, stabilno roko in preverjene tehnike. Najtežje je morda ustvariti prav t. i. mačje oči, ki so sicer eden najlepših in najelegantnejših videzov. Za doseganje tega videza ni pomembna le tehnika, temveč tudi dobro črtalo. Glede na to, kakšno črto želiš oblikovati (tanjšo, debelejšo), smo poiskali nekaj črtal za oči, ki slovijo po svoji izraziti barvi, natančnosti in odpornosti. Tukaj je top 8 "eyelinerjev", ki jih lahko trenutno kupiš.

Kako pravilno nanesti črtalo za oči? Začneš z zunanjega kota oči in pod rahlim kotom potegneš črto navzgor. Oči obrobi čim bližje trepalnicam in črto podaljšaj do prve črte, ki si jo ustvarila in tako zaključi majhen trikotnik. Zapolni ga z barvo, za bolj dramatičen videz pa lahko črto nekoliko odebeliš.
P. S.: Pri sebi imej odstranjevalec ličil in vatirano palčko, da lahko sproti popraviš nepravilnosti.
Tukaj je 8 top črtal za oči (eyelinerjev), ki jih lahko trenutno kupiš.

Urban Decay

Urban Decay
Urban Decay

Majhen čopič nariše črto z največjo natančnostjo. In če morda iščeš nekaj drugačnega, potem bo zlat odtenek, ki bo tvoje oči le še bolj poudaril, prava izbira.
urbandecay.com

LANCÔME

Lancôme
Lancôme

Če prisegaš na globino barve, potem se odloči za penast svinčnik, ki natančno definira črto. Preprost nanos te bo naravnost zasvojil.
lancome.com

NYX Professional

NYX Professional
NYX Professional

Tanka konica čopiča je odlična za dolge, ostre črte, z njo pa lahko brez skrbi ustvariš tudi debelejšo črto, ki bo poskrbela za bolj dramatičen videz.
nyxcosmetics.com

e.l.f.

e.l.f.
e.l.f.

S tem superčrtalom za oči v obliki flomastra lahko ustvariš neverjetno ostro črto.
elfcosmetics.com

Charlotte Tilbury

Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Črtalo, ki ga je navdihnila japonska kaligrafija, ti z eno potezo ustvari natančno črto, ki bo ostala popolna celih 14 ur.
charlottetilbury.com

Bobbi Brown

Bobbi Brown
Bobbi Brown

Za z visoko modo navdihnjen videz poskusi s črtalom s kromiranim zaključkom. Črtalo Bobbi Brown je na voljo tudi v drugih barvah, kot so zelena, bronasta in vijoličasta. Tvoje oči bodo nedvomno v središču pozornosti, vodoodporna formula ne bo delala nezaželenih razpok, kovinski sijaj pa bo dodal dimenzijo.
bobbibrowncosmetics.com

od 53,08 €

HOURGLASS

Hourglass
Hourglass

Iščeš najostrejšo možno črto? Potem poskusi to črtalo za oči, ki slovi tako po zelo globoki črni barvi, kot tudi po natančni in ostri liniji, ki jo dosežeš že z enim potegom.
hourglasscosmetics.com

TARTE

Tarte
Tarte

Če ima črtalo za oči pokrov z mačko, potem veš, da je to krasno črtalo za mačje oči. Ta vodooporna formula bo zagotovila, da se črtalo ne razmaže, intenzivna črna barva pa traja do 12 ur.
tartecosmetics.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!