fbpx

Top Gun 2: kultni film bo dobil nadaljevanje

Tom Cruise je v avstralski jutranji oddaji Sunrise napovedal, da bodo naslednje leto začeli snemati drugi del filmske uspešnice Top Gun. Govorice, ki so krožile več let, so zdaj potrjene. Ste pripravljeni na Top Gun 2?

Prav gotovo najuspešnejši film leta 1986 bo dobil nadaljevanje, Top Gun 2. V intervjuju za avstralsko jutranjo oddajo Sunrise je govorice potrdil nihče drug kot Tom Cruise, ki je v filmski uspešnici odigral vlogo samozavestnega in ambicioznega pilota Mavericka.

PREBERITE ŠE: MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN – PRIHAJA DRUGI DEL FILMSKE USPEŠNICE

Film je Cruisa izstrelil med megazvezde, uspehu pa se ni izognila niti glasba iz filma. Samo spomnimo se uspešnic, kot so Danger Zone Kennyja Logginsa ter Take My Breath Away ameriške new wave zasedbe Berlin.
Kakšen bo Maverick več kot 30 let pozneje, še ni znano. Prav tako se ne ve, kdo bo film režiral, prav gotovo pa ne režiser prvega dela, nesrečni Tony Scott, ki je leta 2011 storil samomor.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!