fbpx

Toshibin satelit

Pri Toshibi so predstavili Satellite P500; najnovejšega člana prenosnikov družine Satellite. Z velikim 18,4-palčnim zaslonom, vdelano TV-kartico, programom za pretvorbo ločljivosti in tehnologijo Resolution+, je prenosnik pravi zastavonoša na področju razvedrila in večpredstavnosti. Satellite ...

Pri Toshibi so predstavili Satellite P500; najnovejšega člana prenosnikov družine Satellite. Z velikim 18,4-palčnim zaslonom, vdelano TV-kartico, programom za pretvorbo ločljivosti in tehnologijo Resolution+, je prenosnik pravi zastavonoša na področju razvedrila in večpredstavnosti. Satellite P500 poganjajo najnovejši procesorji Intel Core 2 Duo, nudijo do 8 GB pomnilnika DDR2 in podpirajo do dva trda diska z zmogljivostjo do 1 TB. Za izboljšano grafiko je prenosnik Satellite P500 opremljen z zadnjo generacijo naborov grafičnih vezij NVIDIA. Ključni koncept tega modela je nedvomno visoka ločljivost (HD). Vsebina je prikazana na 18,4-palčnem zaslonu LCD TruBrite® z razmerjem 16:9 in ločljivostjo 1680 x 945 (visoka ločljivost) ali 1920 x 1080 (polna visoka ločljivost). Prenosnik Satellite P500 je prav tako opremljen s pogonom Blu-Ray ReWritable. Ustrezni zvočni kulisi so namenjeni vrhunski stereo zvočniki Harman Kardon. V svet se lahko povezujemo preko vdelanega vmesnika WLAN (802.11 a/b/g/n-draft) s posebnim antenskim sistemom ali tehnologije Bluetooth 2.1 + EDR.

Cena: približno 700 €, na voljo na www.toshibadirect.com

 

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.