fbpx

Transformerji

Milan Erič in Zvonko Čoh se z risbo ukvarjata že nekaj desetletij, tako da se med njunimi deli najde veliko število iskrivih, inovativnih in tehnično ter umetniško dovršenih ilustracij. Čeprav njun medij niso risbe, nastale s pomočjo računalniških programov, nas marsikatera preseneti, največkrat ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Galerija “S”, Ljubljanski grad, Grajska planota 1, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina

Milan Erič in Zvonko Čoh se z risbo ukvarjata že nekaj desetletij, tako da se med njunimi deli najde veliko število iskrivih, inovativnih in tehnično ter umetniško dovršenih ilustracij. Čeprav njun medij niso risbe, nastale s pomočjo računalniških programov, nas marsikatera preseneti, največkrat nasmeje. Razstava Transformerji humorno, duhovito in mestoma karikirano parafrazira stvarnost, ki tukaj ne obstaja brez drobcev izmišljenega in bogastva domišljije.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.