fbpx

Transparent Sound Speaker: ko zvočnik postane umetnina

Transparent Speaker je zagotovo kos tehnologije, ki ga ne bi želeli skrivati.

Transparent Speaker je zvočnik, katerega ohišje je izdelano iz štirih stranic kaljenega stekla in robov iz aluminija. Za povečano trdnost aluminijasti robovi niso spajkani, temveč je celotna konstrukcija izrezljana iz enega velikega kosa aluminija. Za zvočne vibracije poskrbi trojček zvočnikov, zaradi prozornega ohišja pa deluje, kot bi ti lebdeli.

Podjetje Transparent Sound iz Stockholma pa ni ustvarilo samo navadnega zvočnika. Vgrajena škatla poseduje vse potrebne kontrole in priključke, kot tudi vgrajen ojačevalec. Na zvočnik se lahko povežemo tudi prek povezave Bluetooth. Posebnost te škatle pa je v tem, da je nadgradljiva. Torej, ko prihodnost prinese nov način brezžičnega povezovanja, bo potrebno dokupiti le novo škatlo in ne celega zvočnika. Transparent Speaker nas bo stal 1000 evrov, ponujajo pa tudi manjšega bratca, hecno poimenovanega kar Small Transparent Speaker, katerega dobimo za 500 evrov.

Galerija: Transparent Sound Speaker

Dodatne Informacije

Več informacij:
transparentspeaker.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.