Trinožno stojalo Lumapod: želja vsakega fotografa

Vsak posameznik, ki se ukvarja s fotografiranjem, vam lahko zagotovi, da znajo biti trinožna stojala še kako nadležna. Če želite najti praktično stojalo, ki ga boste zložili in prenašali brez težav, je pred vami naporna naloga.

Situacija pa vendarle ni tako črna, kot se zdi na prvi pogled. Stojalo Lumapod, ki se ponaša z nazivom najhitrejšega trinožnega stojala na svetu, bo zadovoljilo še tako zahtevne fotografe.

Trinožnik, ki se bo v trenutku uveljavil kot fotografov najboljši prijatelj, navdušuje z nizko težo in praktičnostjo uporabe.

Kupcem bo na voljo v veliki in majhni različici. Ustvarjalci so ju poimenovali Go85 in Go120. Števili v poimenovanju ponazarjata višino v centimetrih. Obe stojali je mogoče zložiti v le štirih sekundah. Go85 bo po procesu transformacije meril le 33,5 cm, Go120 pa 44,5 cm. Teža prvega sicer znaša 400 g, drugega pa 690 g.

To pa še ni vse! Izdelek se lahko pohvali tudi s svojo vsestranskostjo, saj je nanj mogoče pritrditi pametne telefone,  kamere GoPro in številne brezzrcalne ter digitalne zrcalnorefleksne fotoaparate.

Galerija – Trinožno  stojalo Lumapod

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!