Tržnica BTC City z ulično prehrano in mednarodno kuho

Tržnica BTC City Ljubljana z novo kulinarično ponudbo
Zadnjič posodobljeno: :

Na Tržnici BTC City v Ljubljani čaka prenovljen južni del tržnice, ki obiskovalcem ponuja nove okuse. Z raznoliko kulinarično ponudbo, zastavljeno po konceptu ulične prehrane, šest gostinskih ponudnikov prinaša španske, azijske in vegetarijanske jedi, pa tudi hamburgerji ne manjkajo.

Osnovne Informacije
Naslov

Tržnica BTC City
BTC Ljubljana

Urnik

Odprto od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure.

Kontakt

Med šestimi ponudniki ulične prehrane na Tržnici BTC City najdemo Špansko vas, ki razvaja s tapasi z avtentičnimi španskimi sestavinami ter drugo špansko kulinariko, Frks, ki ponuja okusne zavitke, osvežilne solate, prigrizke ter frks burgerje s 100-odstotno slovensko govedino, Hood burger z govejimi in piščančjimi hamburgerji, steak sendviči in domačim krompirčkom, Chuty’s z avtentičnimi tajskimi jedmi, sveže in domače pripravljenimi začimbami in omakami, Top Dunaj’c z dunajci in jedmi z žara, roast beefom, solatami, ter Radho Govindo, vegetarijansko restavracijo s pridihom indijske in mediteranske kulinarike, seveda pa s širokim izborom poskrbijo tudi za vegane.

PREBERITE ŠE: Škrnic’lj – hitra hrana po domače

Tržnica BTC City Ljubljana z novo kulinarično ponudbo
Tržnica BTC City Ljubljana z novo kulinarično ponudbo

Obiskovalci lahko tako preizkusimo najrazličnejše okuse jedi v prijetnem družbenem ambientu, spoznamo etnične posebnosti kulinarike posameznih dežel in hkrati potešimo nostalgijo.

V fotogaleriji si oglejte Tržnico BTC City z novo kulinarično ponudbo!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Cornettoccino: kapučino v kornetu je razlog, da komaj čakamo, da obiščemo Dunaj