Tukaj je drugi uradni “teaser trailer” za Fifty Shades Freed (2018)

Tukaj je drugi uradni "teaser trailer" za Fifty Shades Freed, tretji in zadnji del franšize Petdeset odtenkov. In ja, videti je, da bo tretje nadaljevanje še bolj vroče.

Ne, to ni tisto 18-sekundno presenečenje, ki smo ga lahko videli na koncu filma Petdeset odtenkov teme. V novem teaser trailerju lahko vidimo Christiana Greya, ki prihaja iz oceana – spoiler alert – v času medenih tednov z novo ženo Anastasio. Prav tako lahko vidimo simpatičen trenutek, ko se Anastasia zave, kako bogata je, ter nekaj izsekov zaljubljenih mladoporočencev pred Eifflovim stolpom.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Nekoč v mestu Venice (Once Upon a Time in Venice, 2017)

Bralci prav gotovo veste, da se Freed odpre z medenimi tedni Christiana in Anastasie. In če se bo tudi tretji film držal knjige (režijo je ponovno prevzel James Foley), lahko pričakujemo zabavni skupinski izlet v Aspen, več Jacka Hyda in njegove jeze ter ugrabitev.
Fifty Shades Freed prihaja v kina 14. februarja 2018.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!