fbpx

Tweexy – prstno držalo za lak za nohte

Držalo za lak za nohte Tweexy

Lakiranje nohtov še nikoli ni bilo tako preprosto kot z držalom za lak za nohte Tweexy. Raziskava je pokazala, da kar 71 odstotkov žensk uporablja lak za nohte in da ima večina pri tem številne težave. Držanje stekleničke je samo ena izmed njih. Iz te frustracije je zrasel Tweexy, univerzalno prstno držalo za lak za nohte, ki močno olajša lakiranje nohtov.

Tweexy je prstno držalo za lak za nohte. Njegovi snovalci so zbrali 250 različnih stekleničk laka in ustvarili univerzalno držalo, ki je primerno za katerokoli obliko laka, ki ga uporabljate, pa naj bo ta okrogel, štirioglat ali katere druge oblike.

PREBERITE ŠE: MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz


Tweexy je izdelan iz silikona in se natakne na prstanec in sredinec. Lak za nohte vstavimo v ”krono” in lakiranje kar naenkrat postane precej preprostejše opravilo, saj lahko lak za nohte odprete z eno roko, prav tako steklenička ne polzi. Tweexy pa ima še dva ”rožička”, ki držita prste narazen, za lažje nanašanje laka.

Držalo za lak za nohte Tweexy:

Dodatne Informacije

Več informacij:
tweexy.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!