fbpx

Udomačena Puma

Kljub temu da gre za izdelek, ki zelo verjetno na sončni strani Alp ne bo požel pretiranega uspeha, ga velja omeniti. Puma Phone, produkt podjetja, ki si je ime ustvarilo z izdelovanjem športnih copat, je pravzaprav plod sodelovanja med podjetjema Puma in Sagem. Gre za "pametni" telefon z vsem, kar bi ...

Kljub temu da gre za izdelek, ki zelo verjetno na sončni strani Alp ne bo požel pretiranega uspeha, ga velja omeniti. Puma Phone, produkt podjetja, ki si je ime ustvarilo z izdelovanjem športnih copat, je pravzaprav plod sodelovanja med podjetjema Puma in Sagem. Gre za “pametni” telefon z vsem, kar bi od njega pričakovali: mobilni internet, videoklici, Bluetooth, GPS, 2,8-palčni zaslon, občutljiv na dotik, 3.2-megatočkovna kamera, 3D-kompas, pedometer, štoparica, instantna povezava s spletnimi socialnimi omrežji … Za nameček ima vgrajeno solarno celico, preko katere lahko (vsaj za silo) napolnimo baterijo. Divje?
Cena: še ni znana, na voljo v začetku aprila na pumaphone.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.