fbpx

Upanje

Frey Wille je v jesen vstopil z novo kolekcijo prestižnega nakita, s katerim prosljavlja Klintovo umetniško delo Upanje II. Tako kot so bistvo omenjene umetnine bogate barve, so tudi v kolekciji nakita združene žive barve in zlate mehke oblike. Dizajn je hkrati energičen in topel. Barva maka izraža varnost in ljubezen, ...

Frey Wille je v jesen vstopil z novo kolekcijo prestižnega nakita, s katerim prosljavlja Klintovo umetniško delo Upanje II. Tako kot so bistvo omenjene umetnine bogate barve, so tudi v kolekciji nakita združene žive barve in zlate mehke oblike. Dizajn je hkrati energičen in topel. Barva maka izraža varnost in ljubezen, medtem ko kobalt in azurna modrina poplesujeta med vrtinci jantarja. Kolekcija Upanje predstavlja optimističen pogled v prihodnost in vas obdaja z ljubeznijo.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.