fbpx

Valamar Lacroma Dubrovnik: trendovski hotel skrit v hrvaškem turističnem biseru

Foto: Booking.com

V zeleni oazi polotoka Babin Kuk, le nekaj minut stran od starega mestnega jedra Dubrovnika, najdete trendovski hotel - Valamar Lacroma Dubrovnik.

Valamar Lacroma Dubrovnik – dobitnik prestižne nagrade ‘World Travel Award’ na Hrvaškem velja za enega vodilnih hotelov, ki nudi najvišjo raven vsebin in ponudbe. Počitnice na visoki nogi, le lučaj stran od prekrasnega Dubrovnika, s spektakularnim razgledom na Elefitske otoke in v udobju razkošnih sob.

Izbirate lahko med vrsto udobnih sob in elegantnih suit, zaradi lege tik ob morju, pa se vam iz udobja sobe odpre veličasten pogled na morski horizont. Vse sobe so opremljene z mini barom, pohvalijo se lahko s satelitskim LCD televizorjem in aparatom za tople napitke. V prostorni kopalnici vas pričaka negovalni kozmetični set.

Momenti in Lacroma

Hotel nudi vrsto gurmanskih dožitvetij in ekskluzivnih spa tretmajev. Spa predel, imenovan Ragus, obsega notranje in zunanje bazene, savne, fitnes ter lepotne tretmaje. V elegantni restavraciji à la carte Momenti postrežejo z okusnimi sredozemskimi in mednarodnimi jedmi. V restavraciji Lacroma se lahko gostje lahko na lastne oči prepričajo o spretnostih tamkajšnjih kuharskih mojstrov.

V neposredni bližini je prekrasna prodnata plaža, ki si je pred časom prislužila priznanje Modra zastava. V okolici je tudi vrsta možnosti za igranje tenisa, številne kolesarske poti in centri za vodne športe. Staro mestno jedro Dubrovnika je le kratek sprehod stran, v hotelu pa vam lahko organizirajo tudi križarjenje s srednjeveško ladjo Karaka ali na izlet na Elafitske otoke.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!