fbpx

Valentinova ljubezenska darila zanjo in zanj

Foto: notino
Zadnjič posodobljeno:
Oglasno sporočiloNotino

Izrazite svojo ljubezen na poseben način! Darila za valentinovo nas na romantičen način spomnijo, da nam je res mar za drugega. Tradicionalna čokolada in cvetje imata morda res nekaj v sebi, vendar pa lahko letos zablestite z nečim zares edinstvenim! Preberite naše nasvete, kako izbrati valentinovo darilo, ki bo navdušilo!

Pokažite svoja čustva

Pravijo, da lahko vonj izrazi čustvo, obudi spomin ali naredi kakšen trenutek nepozaben. Podariti ljubljeni osebi opojen parfum za valentinovo je vedno odlična ideja! Parfum preprosto poveže darovalca z obdarovancem, pravo povezavo pa ustvarijo ženski in moški parfumi za pare. To so parfumi, katerih vonji se medsebojno dopolnjujejo, spogledujejo in uravnovešajo svojo moč. Dišeč simbol ljubezni predstavlja na primer parfumski par Armani Emporio z dišavo “Stronger with you” zanj in “Because It’s You” zanjo.

Naš nasvet

Ali ste vedeli, da lahko svojo gesto naredite še bolj posebno z romantičnim sporočilom, vgraviranim neposredno na stekleničko parfuma ? Na Notinu najdete parfume za ženske in moške, ki jih lahko po želji okrasite z besedami ljubezni.

Foto: shutterstock

Razvajajte svojo ljubezen

Na valentinovo si privoščite sprostitev kot v toplicah. Na Notino.si so pripravljeni darilni seti s skrbno izbranimi izdelki za razvajanje vaše kože in čutov. Darilni set z dišečimi svečami Souletto ali Yankee Candle bo ustvaril pravo sproščujoče vzdušje. Šumeče kopalne bombe s suhim cvetjem vašo kopalnico spremenijo v antično kopel, luksuzna kozmetika za kopel znamk Rituals ali Grace Cole pa odlično razvaja vašo kožo.

Naš nasvet

Po sproščujoči kopeli si lahko privoščite masažo z olji za telo Kneipp, ki bodo pregnala vse skrbi in sprostila vaš um.

Prebudite željo

Praznujte praznik vseh zaljubljenih čutno! Valentinov večer v spalnici začinite s svežo sapico vznemirjenja. Na notino.si boste v oddelku Erotika našli igrače za odrasle, ki bodo zadovoljile želje vseh avanturistov v spalnici. Ne glede na to, ali želite svojo drugo polovico nežno dražiti s pernatim žgečkalom ali pregnati stereotip iz postelje z elegantnimi stimulatorji, praznujte svojo ljubezen in uživajte v novi vrsti intimnosti.

Pustite se navdihniti z našimi nasveti in letos presenetite s čim edinstvenim!

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.