fbpx

Vas zebe? Tako poskrbite, da vas pozimi ne bo zeblo!

Poskrbi, da ti bo to zimo ostalo toplo.

Vas pozimi stalno zebe? Poskrbite, da vam mraz to zimo ne pride do živega! Pred njim se lahko ubranimo na različne načine. Najprej seveda pomislimo na šale, kape, rokavice, bunde, puloverje, tople nogavice in čaje, a obstajajo še drugi načini, kako poskrbite, da vas pozimi ne bo zeblo.

Čeprav zima letos še ni zares pokazala svojih zob, so temperature dovolj nizke, da marsikoga že pošteno zebe. Kako se torej ogreti, ko pritisne mraz? Najprej se bomo kakopak zatekli k primernim oblačilom. A ključ je v plastenju, ne toliko v debelini oblek. To pa še zdaleč ni edini način, kako lahko poskrbite, da vas pozimi ne bo zeblo.

PREBERITE ŠE: 10 popolnih daril za tiste, ki jih jeseni in pozimi stalno zebe

Poskrbi, da ti bo to zimo ostalo toplo.
Poskrbi, da ti bo to zimo ostalo toplo.

V spodnjem posnetku si lahko ogledate kopico nasvetov, kako mrazu ne dopustiti, da bo tema pogovorov prihodnjih nekaj mesecev, ampak da si jo boste zapomnili po zimskih radostih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.