fbpx

Več kot Netbook

Netbook brez tipkovnice, tablični PC, ki to oznako skorajda presega ..., zakaj ne enostavno Archos 9? Nekaj več kot centimeter in pol je tanek tablični prenosnik, ki ga bomo upravljali preko 7-palčnega na dotik občutljivega zaslona. Na 80 GB velikem trdem disku bodo nameščeni Windows 7, novega Archosa pa bo poganjal ...

Netbook brez tipkovnice, tablični PC, ki to oznako skorajda presega …, zakaj ne enostavno Archos 9? Nekaj več kot centimeter in pol je tanek tablični prenosnik, ki ga bomo upravljali preko 7-palčnega na dotik občutljivega zaslona. Na 80 GB velikem trdem disku bodo nameščeni Windows 7, novega Archosa pa bo poganjal Intelov procesor ATOM Z515. Poleg Bluetooth 2.1 in WiFi-standarda nas bosta razveselili še anteni za sprejem TV-signala (DVB-T). Nasvidenje jeseni!

Naslednje
Retro Olympus

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.