fbpx

Vensmile K8 – fleksibilna tipkovnica iz gume, ki je tudi osebni računalnik

Vensmile K8 - fleksibilna tipkovnica iz gume, ki je tudi računalnik

Na prvi pogled se zdi Vensmile K8 zgolj še ena fleksibilna tipkovnica iz gume. Te niso nič novega. A Vensmile K8 ni običajna upogljiva tipkovnica, saj sploh ni tipkovnica. No, je, je pa tudi osebni računalnik, na katerem je nameščen operacijski sistem Windows 10, ki ga lahko naokoli prenašate v žepu kot denarnico!

Vensmile K8 je fleksibilna tipkovnica iz gume, ki v sebi skriva osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows. Ta je tako kompakten, da ga lahko prenašate kar v žepu! Tvorita ga upogljiva tipkovnica in trdo ohišje ob strani, okoli katerega se kot palačinka ovije gumijasta in vodoodporna tipkovnica. V zloženem stanju PC tvori obliko denarnice.

PREBERITE ŠE: ViKC: ovitek za pametne telefone z virtualno lasersko tipkovnico


Del ohišja je tudi sledilna plošča, zato je miška odveč. Kljub svoji majhnosti pa to še zdaleč ni otroška igrača. Opremljen je namreč z Intelovim procesorjem Atom X5 Z8300, 2 oz. 4 GB sistemskega pomnilnika ter 32 oz. 64 GB prostora za shranjevanje podatkov. Za dodatno skladiščenje poskrbi pomnilniška kartica microSD ali zunanji disk z USB-vmesnikom. Sam ima vmesnik USB 2.0 in USB 3.0, povezavi Wi-Fi in Bluetooth ter videoizhod HDMI (za povezavo z zasloni) in D-Sub. Na pomnilnik so inženirji naložili 64-bitni OS Windows 10 Home. Kot je za vsak žep v dobesednem pomenu, je tudi za vsak žep, saj stane pribl. 180 evrov.

Galerija – Vensmile K8 – fleksibilna tipkovnica iz gume, ki je tudi računalnik:

Dodatne Informacije

Več informacij:
geekbuying.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!