Vesolje ti bo poslalo pravo osebo ob pravem času!

Zaupaj mu!

Se ti kdaj zdi, da si utrujen od vsega in vseh? Se ti zdi, da imaš dovolj zmenkov in spoznavanja novih ljudi? Dovolj vseh napačnih ljudi, ki prihajajo v tvoje življenje? Strupenih, lahkomiselnih in narcisoidnih oseb, ki ti želijo samo uničiti življenje? Se ti zdi, da si obupal in sprejel možnost, da nikoli ne boš več našel ljubezni?

Veš, prav ta čas, je čas, ko bi moral nadaljevati. Tisti trenutek, ko se počutiš, da bi odnehal, je čas, ko moraš ostati miren in imeti vero v vase. V vesolje, ker preizkuša tvojo moč in vero. Preizkuša tvoj pogum in željo po ljubezni. Tvoje zaupanje vanj in predvsem tvojo potrpežljivost.

Morda sedaj ne verjameš v to, ampak verjemi, vesolje ima načrt zate.Seveda obstajajo časi, ko ne moreš razumeti, zakaj se stvari odvijajo tako, kakor se. Zakaj so takšne, kot so, ampak na koncu ti bo vse jasno.

Vse se zgodi z razlogom in vesolje pozna te razloge. Vesolje ti bo ob pravem času poslalo pravo osebo. Zaupaj mu.

Vse se zgodi z razlogom ... in vesolje pozna te razloge.
Vse se zgodi z razlogom … in vesolje pozna te razloge.

Tvoje življenje je del vesolja. Vesolje ve za vse tvoje strahove in skrivnosti. Noče, da si žalosten. Želi te osrečiti. Zate je ustvarilo popolno osebo, s katero boš lahko delili svoje življenje. Nekoga, ki je duša tvoje duše. Nekoga, ki mu je usojeno biti s teboj. Ta oseba morda ni popolna, vendar bo vse, kar iščeš, in vse, kar potrebuješ. In to edino, kar je pomembno.

Te osebe ne boš srečal tedaj, ko si jo boš želel. Ne bo stopila v tvoje življenje, dokler ne boš pripravljen. Vstopila bo, ko boš postal oseba, kakršna moraš biti, in ko bo on/ona postala oseba, ki mora biti.

Vesolje vedno ve, kdaj sta se dve osebi pripravljeni srečati. Pozna popoln čas. Poslalo ti bo pravo osebo ob pravem času.

To se lahko zgodi, ko si izgubili že vso upanje, da ta oseba sploh obstaja, in ko si se ljubezni že odrekel. Lahko se zgodi, ko se prebijaš skozi razpadlo partnersko razmerje in si se naučil še ene lekcije. Lahko se zgodi po nizu zmenkov z ljudmi, ki so bili napačni zate, a samo zaradi tega, da si spoznal, kaj si resnično želiš. In da spoznaš, kdo je prava oseba zate. Kajti, ko ta oseba pride v tvoje življenje, boš nenadoma spoznal, zakaj se nikoli ni izšlo z nikomer drugim. Kar naenkrat ti bo vse smiselno.

Spoznal boš, zakaj si moral prestati vse te težke zveze in zakaj si se moral spoprijeti z vsemi temi strupenimi ljudmi. Spoznal boš, da je bil razlog, da je bilo tvoje srce tolikokrat zlomljeno in ranjeno, pravzaprav zaradi tega, da te pripravi na ljubezen tvojega življenja.

In hvaležen boš. Hvaležen za vsako izgubo, za katero si mislili, da je tragična. Hvaležen za vse boleče čase, ko si zapustil nekoga ali oni tebe. Hvaležen, da je vesolje iz tvojega življenja odstranilo osebe, ki so bile strupene zate.

Zato, nikoli, nikoli ne izgubi vere v vesolje. Opazuje te. Samo bodi potrpežljiv in ​​zaupaj vanj. Verjemi mu.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Only Fans: kaj je “Instagram za odrasle”, o katerem vsi govorijo?