fbpx

[Video] Zavijanje daril: kako najhitreje zaviti darilo

Zavijanje daril

Bližajo se prazniki in z njim zavijanje daril. Če se ne boste odločili za darilne vrečke in vam zavijanje ne gre najbolje od rok, si oglejte video, ki vam bo pokazal, kako najhitreje zaviti darilo. Ko boste to tehniko enkrat osvojili, vam bo zavijane vzelo pičlih 15 sekund! A za hitrost je pomemben en detajl. Veste, kateri?

Bližajo se dnevi obdarovanja, a še prej nas čaka zavijanje daril. Ne le, da je to opravilo zamudno, za marsikoga predstavlja velik izziv. Vsem tem bomo zdaj priskočili na pomoč. Veste, kako najhitreje zaviti darilo? Predstavljamo vam najhitrejši in otročje lahek način zavijanja daril, ki vam bo vzel zgolj 15 sekund.

PREBERITE ŠE: Kako darilo zaviti hitro in preprosto


Ob tem je treba dodati, da tudi v tem primeru velja, da dobra priprava pomeni polovico opravljenega dela. Če namreč želite lično zavito darilo, je ključna velikost zavijalnega papirja. Kako velik naj bo, je razloženo v zgornjem posnetku, kako ekspresno zavijanje poteka v praksi, ko metodo enkrat osvojite, pa si oglejte v spodnjem prispevku.

Kako najhitreje zaviti darilo:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!