Nezdrave navade, ki se jih lahko znebimo čez noč
Utrip mesta · zdravje & lepota

Ljudje na dnevni ravni počnemo številne stvari, ki tako ali drugače škodujejo našemu zdravju. V to nas v veliki meri prisili tempo in sodoben način življenja. Slaba poza, preveč sedenja, buljenje v zaslon predolgo časa,… Vse to so stvari, ki negativno vplivajo na naše zdravje. Dajmo se jih znebiti s temi petimi enostavnimi zdravimi navadami, ki jih lahko posvoji vsakdo.

Slabe navade kot so cigarete, alkohol, preveč sladkarij, ipd., so navade, ki se jih običajno težje znebimo, a obstajajo številne nezdrave navade, ki se jih lahko znebimo dobesedno čez noč. V zgornjem posnetku si oglejte, kje grešimo in kako teh pet nezdravih navad spremenimo v zdrave. Vaše telo vam bo na dolgi rok še kako hvaležno.

PREBERITE ŠE: Žvečenje – skrivna sestavina hujšanja in pot do vitke postave


Olje za nego po sončenju in dnevna pomlajevalna krema. 4 kids and us – slovenska naravna kozmetika, ki je pisana na kožo otrokom in odraslim Žvečenje hrane je pot do vitke postave. Žvečenje – skrivna sestavina hujšanja in pot do vitke postave H&M-ova lepotna linija H&M-ovo z novo lepotno linijo kozmetike in kozmetičnih pripomočkov cover-moski-izdelki Katere lepotne produkte moških lahko brez skrbi uporabimo tudi punce? ·