Noč v Ikei
V zraku · buzz buzz

Dva fanta iz Belgije sta šla še dlje kot Slovenec, ki si je v Bauhausu privoščil kopel v jacuzziju (čez noč so ju medtem aretirali policaji, ker sta posnemala Belgijca in skušala noč preživeti v Harvey Normanu). V trgovini Ikea sta namreč kar prenočila in, kot pravita, je za njima najboljša noč v življenju. Mesne kroglice za večerjo in najbolj udobna postelja za sladke sanje.

Se spomnite Slovenca, ki se je nedavno okopal kar v razstavnem jacuzziju trgovine Bauhaus? No, medtem je isti par ušpičil še večjo bedarijo, saj sta v slogu Belgijcev svoje nelegalno prenočevanje v Harvey Normanu prenašala v živo in si za to nakopala obisk policijo. Florian in Bram, ki živita pa motu: ”Ne obžaluj tistega, kar si naredil, obžaluj tisto, česar nisi,” sta se izmazala, verjetno za to, ker sta svoj podvig objavila naknadno. V trgovini Ikea sta se uspešno skrila osebju in varnostnikom ter v njej preživela noč.

PREBERITE ŠE: Slovenec se je v trgovini Bauhaus okopal v razstavljenem jacuzziju

Ikea ima vse, kar človek potrebuje, da se počuti udobno, in gotovo ste se kdaj poigravali z idejo, kako bi bilo, če bi imeli celo Ikeo zase. Ta dva fanta sta to zares preizkusila. Skrila sta se v omaro, in ko so obiskovalci in osebje odšli, ko so ugasnile luči in je potihnila glasba, sta se zavlekla v najbolj udobne postelje in uživala kot muhi na dreku.

Ljubljana po angleško. Ljubljana po angleško – smešni prevodi ulic in predelov mesta Jezni oče uničili hčerkinega Audija A4, da bi se ta naučila lekcije. V avtu se je mečkala s fantom, zato ji ga je jezni oče zmečkal z bagrom Parkirišča kot slikarsko platno. Ko parkirna mesta postanejo platno za umetniško izražanje Živali v gipsu Živali v gipsu so nekaj najbolj prisrčnega na tem svetu ·