hurtbae
V zraku · buzz buzz

Pripravite se, pri ogledu tega videa ne boste ostali ravnodušni. Video, preprosto podnaslovljen ‘He cheated on her. Now she wants to now why.’ (Varal jo je. Zdaj bi rada vedela zakaj.), je šest minut in 44 sekund dolga čustvena travma, ki v sebi skriva tisto, česar večina ne premore: odpuščanje.

Pravijo, da nikoli ne sodite ljudi, dokler ne slišite obeh strani ali pa dokler se ne poskusite postaviti v njihovo kožo. Prevarana Kourtney Jorge zdaj sprašuje bivšega partnerja Leonarda Longa III., zakaj jo je varal. Med čustvenim pogovorom jo Long vpraša, zakaj je sploh ostala z njim, če je vedela, kaj počne, in zakaj mu je oprostila, in Kourtney poda srce parajoč odgovor: “Ker si moj najboljši prijatelj.”

PREBERITE ŠE: 8 stvari, ki jih zrel moški nikoli ne bi naredil

Ni treba posebej poudarjati, da se je internet hitro združil v solidarnosti pod hashtagom #hurtbae.

Posvarili smo vas, potrebovali boste robčke!

Beer Bulli Beer Bulli – zavržen VW ”hippie van” bo postal potujoča pivnica Eifflov stolp Eifflov stolp dobiva neprebojni stekleni zid Voda Svalbarði Svalbarði: ”luksuzna voda” s severnega pola za 60 evrov Čas je, da nanje pozabite: moški stereotipi o ženskah, ki sploh NE DRŽIJO Čas je, da nanje pozabite: moški stereotipi o ženskah, ki sploh NE DRŽIJO · · ·