Filmski napovednik: Song to Song (2017)

Film Song to Song (2017)

Song to Song je romantična drama režiserja Terrencea Malicka, v katerem nastopajo Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett in Ryan Gosling, ki je po filmu Dežela La La ponovno sedel za klavir. v nasprotju z omenjenim filmom, ki se odvija v petdesetih letih 20. stoletja, je film Song to Song postavljen v današnji čas, točneje v ameriški Austin (Teksas), v njem pa Gosling, ki je nedavno zapel ob Emmi Stone, še znova poleg igralskega pokaže tudi glasbeni in pevski talent.

V najnovejšem filmu Terrencea Malicka (Drevo življenja, Knight of Cups, Tanka rdeča črta), njegovem tretjem v zadnjih treh letih, Ryan Gosling (Dežela La La, Vozi!) in Rooney Mara (Carol, Dekle z zmajskim tatujem) igrata zaljubljena indie rockerja, medtem ko je Michael Fassbender (Prometej, Sramota) leporečni glasbeni mogul, ki zapeljuje natakarico, ki jo igra Natalie Portman (Jackie, Črni labod). Med akterji se splete ljubezenski trikotnik.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: The House (2017)

Rooney Mara v filmu Song to Song.
Rooney Mara v filmu Song to Song

Film je bil delno posnet med glasbenim festivalom Austin City Limits 2012, v njem pa se na kratko pojavijo Red Hot Chili Peppers in Iggy Pop, naj bi se pa tudi Arcade Fire, Patti Smith, John Lydon, Florence & the Machine in Iron & Wine. Od znanih igralcev pa naj bi nekaj minut oz. sekund na platnu dobili tudi Christian Bale, Benicio Del Toro, Val Kilmer in Haley Bennett. V ozadju napovednika slišimo znamenito skladbo Runaway (Del Shannon) iz leta 1961.

Platak za film Song to Song.
Plakat za film Song to Song

Dodatne Informacije

Drama
Song to Song
(ZDA, 2017)
Režija: Terrence Malick. Igrajo: Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman, Cate Blanchett.

V kinu od 17. marca 2017.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!