fbpx

Luksuz v krošnjah – viseče krogle Free Spirit Spheres za izpolnitev otroških sanj

Free Spirit Spheres

Drevesne hiške niso novost. O njih smo sanjali v otroštvu, zadnja leta pa rastejo kot gobe po dežju in uresničujejo otroške sanje kot za stavo. Tudi pri nas. No, če se kdaj odpravite v Kanado, točneje v Britansko Kolumbijo, si lahko 4,5 metra nad tlemi privoščite edinstven oddih med krošnjami v visečih okroglih hiškah Free Spirit Spheres.

Viseče hiške na drevesih med krošnjami javorjev in ceder Free Spirit Spheres se nahajajo v Britanski Kolumbiji (Kanada) na otoku Vancouver. Vsaka od treh krogel visi okoli 4,5 metrov nad tlemi, do njih pa vodijo spiralne stopnice.

PREBERITE ŠE: Glamping Dvorec Ramšak – edinstven glamping v drevesni hiški in šotorih

Free Spirit Spheres ponujajo edinstveno izkušnjo.
Free Spirit Spheres ponujajo edinstveno izkušnjo.

Ena drevesna hiška v premeru meri 2,7 metra, preostali dve pa 3,2 metra. Vse imajo mini kuhinjo, teraso, jedilno mizo, ležišče za dva, tekočo vodo in zvočnike. Gostom so na voljo tudi savne, ki pa niso med krošnjami, pač pa v neposredni bližini na trdnih tleh. V njih niste povezani samo z naravo, pač pa tudi s spletom, saj imajo vse tri Wi-Fi. Za nočitev v hiškah z okroglimi okni je treba odšteti od 125 evrov dalje.

Galerija – okrogle hiške na drevesih Free Spirit Spheres:

Dodatne Informacije

Več informacij:
freespiritspheres.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!