Rap bitka: J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin
V zraku · buzz buzz

Kdo bi zmagal, če bi imela J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin rap bitko? Avtor Gospodarja prstanov ali avtor Igre prestolov? To lahko ugotovite v videu popularnega YouTube kanala Epic Rap Battles of History, v katerem sta se soočila ta dva velika književnosti. Gre za najboljšo rap bitko vseh časov?

YouTube kanala Epic Rap Battles of History je postregel z novo epsko rap bitko. Nasproti sta si namreč stala J. R. R. Tolkiena in George R.R. Martin, ki ga imajo mnogi za naslednika Tolkiena, mnogi pa ju zaradi inicialk R.R. celo mešajo, čeprav je slednji že od leta 1973 pokojen.

PREBERITE ŠE: Uvodna špica serije Igra prestolov v 360-stopinjskem načinu

Kdo je kdo? George Raymond Richard Martin, znan tudi kot GRRM, je ameriški pisatelj in scenarist, ki je najbolj znan po seriji fantazijskih romanov Pesem ledu in ognja, po katerih je posneta tudi priljubljena HBO-jeva serija Igra prestolov. John Ronald Reuel Tolkien pa je bil angleški pisatelj in ga po zaslugi filmov Petra Jacksona širni svet najbolj poznamo po knjigah Hobit in Gospodar prstanov.

Pogrinjek McDonald's McTrax McDonald’s McTrax: ko pogrinjek postane mešalna miza Drzen posnetek kolesarjenja po robu kanjona Posnetek drzne vožnje s kolesom po robu klifa, ob katerem vam bo zaledenela kri Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Na svetu živita le dve vrsti ljudi! Kateri pripadaš? Dobre in slabe plati družbenih omrežij Prednosti in slabosti družbenih omrežij · ·