fbpx

Koncert: sloviti reper The Game v Kinu Šiška

The Game, reper, ki je pod okriljem Dr. Dreja in kot član 50 Centovega znamenitega G-Unita na prelomu tisočletja s svojim prvencem The Documentary hiphoperski prestol zopet postavil na ameriško zahodno obalo, in glasbenik, ki je mikrofon prekrižal z vsemi največjimi imeni sodobnega rapa – od Eminema do Kendricka Lamarja – izdaja nov album 45 in prvič prihaja v Slovenijo. Pred njim bo nastopil večkratni državni freestyle prvak, Ljubljančan Unknown.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Kino Šiška, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
32,00 €, na dan dogodka: 35,00 €

Comptonovca The Game je na začetku tega tisočletja odkril sam Dr. Dre in ga hitro priključil 50 Centovi posadki G-Unit, v okviru katere je The Game leta 2005 izdal izjemno uspešen studijski prvenec The Documentary. Album, na katerem najdemo tudi hita How We Do in Hate It Or Love It, slednji je bil nominiran za dva grammyja, je obveljal za eno klasik novodobnega hiphopa, ki je poživila rap sceno West Coasta.


Po sporu s 50 Centom in Dr. Drejem je The Game prestopil k znameniti založbi Geffen in z drugim albumom Doctor’s Advocate dokazal, da je tudi brez pomoči nekdanjih mentorjev izvrsten glasbenik. Sloves je zadržal tudi v naslednjih letih, kar med drugim nakazuje tudi neverjeten nabor zvezdnikov, s katerimi je sodeloval v svoji karieri – Eminem, Kanye West, Kendrick Lamar, Lil Wayne, Drake, Future, Snoop Dogg … The Game v kratkem izdaja novo ploščo 45, na kateri spet sodeluje s trenutno najbolj vročimi rap zvezdami, kot so Kendrick Lamar, Young Thug in Jeremih, v okviru obsežne svetovne turneje s celim bendom pa se bo prvič ustavil tudi v Sloveniji.

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com/thegame

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.