Panasonic Lumix GX9 omogoča fotografiranje in snemanje v 4K

Zadnjič posodobljeno: :

Panasonicov novi fotoaparat Lumix GX9 je izboljšana različica modela GX9. V primerjavi s svojim predhodnikom je manjši in zmogljivejši, glede na ceno pa ponuja mnogo več.

Digital Live MOS-senzor z ločljivostjo 20.3 MP v kombinaciji z lečami Lumix G in Leica DG Micro Four Thirds zagotavlja maksimalno učinkovitost kamere. Brezzrcalni Lumix GX9 vsebuje tudi 5-osni  stabilizator slike Dual I.S.2, zaradi katerega fotografije ne bodo niti malo nejasne, in elektromagnetno zaslonko.

Panasonic Lumix GX9 v črni barvi.
Panasonic Lumix GX9 v črni barvi.

Temu dodamo še način L.Monochrome D, ki simulira t. i. “film grain”. Tako fotografije kot videoposnetke (30 fps) boste lahko posneli v ločljivosti 4K. Tako  bo prikazan vsak najmanjši detajl na vaših posnetkih. Fotoaparat ima seveda tudi vgrajeno bliskavico.

Svoje umetniške stvaritve boste prek omrežja Blueetooth ali Wi-Fi v trenutku prenesli na svoj pametni telefon.

Panasonic Lumix GX9 v črni barvi.
Panasonic Lumix GX9 v črni barvi.

Kamera je na voljo v srebrni in črni barvi. Zanjo bo potrebno odšteti 805 evrov, prvi naročniki pa jo bodo prejeli v marcu in aprilu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.panasonic.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najlepši čas v letu – z najboljšimi darili