Cristiano Ronaldo kot Kevin McCallister v parodiji na film Sam doma.
V zraku · buzz buzz

Cristiano Ronaldo je Kevin McAllister v oglasu za zvočnike Soundbar. Božič je praktično za vogalom, kar pomeni, da nas na TV-programih kmalu čaka poplava oglasov in filmov s praznično vsebino. Seveda se tudi letos ne bomo mogli izogniti filmu Sam doma (Home alone), ki je postal z božičem neločljivo povezan. Čeprav smo ga vsi videli že najmanj stokrat, se ga še nismo naveličali. Kot se tudi nismo naveličali preigravanj in golov Cristiana Ronalda, ki pa je tokrat vlogo nogometaša zamenjal za vlogo Kevina McAllisterja in posnel portugalsko različico filma Sam doma. Gre za parodijo na znameniti film iz leta 1990, posnet za znamko MEO.

Cristiana Ronalda smo vajeni gledati v nenavadnih TV-oglasih in tudi tokrat s tega stališča ni razočaral. Posnel je namreč TV-spot za zvočnike Soundbar znamke MEO, ki je parodija na film Sam doma (Home alone).

V oglasu poleg zvezdnika Reala iz Madrida, ki se je vživel v vlogo Kevina McAllisterja, nastopa tudi njegova mama Dona Dolores, ki svojega sina, podobno kot mama osemletnega Kevina, za božične praznike pomotoma pozabi doma.

PREBERITE ŠE: Cristiano Ronaldo v bizarnih japonskih TV oglasih

Ronaldo se v tem času posluži trikov, ki jih je na lopovih uporabil Kevin, poustvari pa tudi znamenito sceno z britjem pred ogledalom. Oglejte si enega od redkih oglasov, ki vam bo polepšal dan!

Galerija – utrinki iz oglasa:

Cristiano Ronaldo kot Kevin McCallister v parodiji na film Sam doma.Odpri galerijo

Speedflying Hitrostni spust s padalom, ob katerem boste zadrževali dih Facebook misli, da smo vsi mrtvi. Živi mrtveci – je Facebook tudi tebe razglasil za mrtvega? leonard cohen Leonard Cohen: 10 najlepših pesmi glasbene legende ZAKAJ IMAJO PAMETNI LJUDJE MANJ PRIJATELJEV Raziskava pravi, da imajo pametnejši ljudje manj prijateljev. Zakaj? · · · · · · · · · ·