Rap bitka: Hillary Clinton in Donald Trump
V zraku · buzz buzz

Boj za ameriški predsedniški stolček je na vrhuncu. Volitve so le še korak proč, ko bo znano, kdo bo v Beli hiši nasledil Baracka Obamo. Hillary Clinton in Donald Trump sta se do danes že ničkolikokrat soočila iz oči v oči, a še nikoli v rimah. Vse dokler si ju ni privoščila ekipa za popularnim YouTubovim kanalom Epic Rap Battles of History, ki je posnela rap bitko med predsedniškima kandidatoma. Kdo zmaga v tem boju, lahko preverite že danes, na rezultate predsedniške bitke pa bo treba še nekoliko počakati.

Zadnje tedne ali mesece se vse bolj ali manj vrti okoli ameriških predsedniških volitev. Bo prvič na čelu ZDA ženska, to je republikanka Hillary Clinton, ali bo novi predsednik kontroverzni demokrat Donald Trump? Še preden ena ali drugi postane najvplivnejša oseba na svetu, si poglejte, kako sta se predsedniška kandidata odrezala v rap bitki.

PREBERITE ŠE: Če bi imela J. R. R. Tolkien in George R.R. Martin rap bitko

Gre za drugo rap bitko med ameriškima predsedniškima kandidatoma, ki so jo pripravili pri Epic Rap Battle of History. Prva je bila leta 2012 med Barackom Obamo in Mittom Romneyjem, in sicer v drugi sezoni rap bitk. Zdaj teče že peta in tudi tokrat tiho in križem rok ni mogel stati legendarni ameriški predsednik Abraham Lincoln.


O Strupeni odnosi: 5 tipov odnosov, kakršnim se izogibajte Adventni koledar z ginom | 
Za vsakim okencem se skriva 3 cl ročno pridelanega gina. | Cena: 140,40 € Alternativni adventni koledarji: adventni koledarji za odrasle The Mirror - ples pred ogledalom Plesna iluzija – ples z ogledalom, ob katerem boste potočili solzo Vintage fotografije Fotografije iz preteklosti, ob katerih boste želeli čas zavreti nazaj · · · · ·