Fail kompilacija iz šolskih klopi
V zraku · buzz buzz

Šola je lahko tudi zabavna! Sploh če ste (bili) kdaj pripravljeni ušpičiti kakšno neumnost. Iz šolskih prostorov prihaja fail kompilacija, ki bo tiste, ki že odštevate dneve do šolskih počitnic, dodatno motivirala, da zdržite še teh nekaj tednov, vsem ostalim pa bo med ogledom spomin zdrsnil v čas, ko ste gulili šolske klopi in bili tudi sami kdaj priča ali akter podobnih neumnosti oz. spodrsljajev, ki bi jih najraje izbrisali iz spomina.

Nesreča tudi v šoli nikoli ne počiva. Ste se tudi vi v času guljenja šolskih klopi kdaj osramotili pred sošolci ali kar celotno šolo oz. doživeli trenutek, ko bi se od sramu najraje pogreznili v zemljo? Akterji te fail kompilacije iz šolskih klopi so vsekakor ga. Nekateri so za to kar prosili, spet druge se je držala smola. A kar je za nekatere nesreča oz. spodrsljaj, je za druge vir smeha.

PREBERITE ŠE: Z britansko kraljevo gardo ni šale!

Ni se lepo norčevati iz nesreče drugih, kajti ta tudi na nas že čaka za vogalom, pa vendar, dokler nihče zaradi smole ni resno poškodovan, malce smeha na tuj račun ne škodi, kajne?

Skejtanje v breztežnostnem prostoru Skejt legenda Tony Hawk rolka v breztežnostnem prostoru! Restavracija Sigh Sigh – prva restavracija, ki streže hrano namenjeno izključno fotografiranju Vojna s samolepilnimi lističi Vojna s samolepilnimi lističi z epskim zaključkom Najlepše zaročne fotografije Najlepše zaročne fotografije ·