Britanska kraljeva garda
V zraku · buzz buzz

Britanska kraljeva garda je eden od najprepoznavnejših simbolov Velike Britanije z dolgo tradicijo. A če ste mislili, da so njeni pripadnik danes le še ”klovni” pred Buckinghamsko palačo, palačo St. James, londonsko utrdbo Tower in gradom Windsor, si oglejte kolaž posnetkov, da vas ne doleti kruta usoda nekaterih turistov, ki britanske kraljeve garde niso ohranili v lepem spominu.

Naloga britanske kraljeve garde (Queen’s Guard) je varovati britansko kraljico in kraljeve palače v Londonu ter zunaj njega. Toda če ste mislili, da tam stojijo nepremično le zaradi turistov, ste se pošteno motili. Z britansko kraljevo gardo ni šale! To so na boleč način spoznali številni turisti, ki so se bodisi norčevali iz sicer strpnih in kot kip negibnih pripadnikov garde bodisi so jim prekrižali začrtano pot med menjavo straže. Z njimi si resnično ne želite zobati češenj, sploh pa ne poskušajte tega, kar je počel Mr. Bean!

PREBERITE ŠE: Vozniki luksuznih superavtomobilov, ki so super i***ti!

Zapomnite si: ko mimo vas koraka britanska kraljeva garda (menjava straže je postala ena od glavnih turističnih atrakcij v Londonu in poteka po strogo določenih pravilih, ki jih morajo vojaki izvajati zelo dosledno), se raje umaknite, kajti oni se ne bodo! Prav tako vam ne priporočamo, da se jih dotikate ali se iz njih norčujete, sicer bo prišlo do incidenta in verjemite, da boste vi tisti, ki boste potegnili kratko!

cover-superavtomobili Vozniki luksuznih superavtomobilov, ki so super i****ti! Potegavščine parov Pari, ki so si privoščili krute šale na račun drug drugega Novak Djoković v oglasu za Peugeot Đoković in Peugeot posnela zabaven oglas, ki je razkačil Srbe Američani se norčujejo iz Evrovizije Tako so Američani brili norca iz Evrovizije ·