Film Pokvarjeni božiček 2 (2016)
Kulturni izbor · film

Billy Bob Thornton se vrača kot najslabši božiček na svetu v nadaljevanju komedije Bad Santa iz leta 2003, Pokvarjeni Božiček 2 (Bad Santa 2). Komično kriminalko, v kateri se vrača celotna prvotna zasedba, je režiral Mark Waters, ki je režisersko paličico prevzel od Terryja Zwigoffa.

Billy Bob Thornton se v filmu Pokvarjeni Božiček 2 (Bad Santa 2) vrača v vlogi Willija Soka, zlovoljnega Božička, ki so mu manire španska vas. Kriminalna komedija je nadaljevanje filma Pokvarjeni Božiček iz leta 2003, ki je doživel presenetljiv uspeh in v katerem je bil božič prikazan v nič kaj bleščeči luči. Spomnimo.

Zgodba se je vrtela okoli dveh prevarantov (Willie Soke in Marcus), ki sta se v času božiča odpravila v nakupovalna središča preoblečena v Božička in škrata, a ne da bi širila praznični duh, pač pa ropala trgovine. A načrte jima je prekrižal deček Thurman Merma (Brett Kelly), ki ju je podučil o pomenu božiča. V filmu se vračata tudi Tony Cox kot palček Marcus in Kelly kot otrok, ki je zdaj uradno postal moški.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bergmandlc (2016) – slovensko-avstrijska srhljivka

V dolgo pričakovanem nadaljevanju Willie Soke, ki rad pogleda v kozarec, preklinja in ropa trgovska središča, skupaj z odtujeno mamo (Kathy Bates) in bivšim partnerjem Marcusom skuje rop dobrodelne organizacije na božični večer. Svoje v zgodbo doda prsata lepotica Diane (Christina Hendricks), ki ima fetiš na Božička. Film je režiral Mark Waters (Zlobna dekleta). Le kaj gre lahko narobe?

Utrinki iz filma Pokvarjeni Božiček 2:

Film Pokvarjeni Božiček 2Odpri galerijo

Film Pirati s Karibov: mrtveci ne pripovedujejo (2017) Filmski napovednik: Pirati s Karibov: mrtveci ne pripovedujejo (2017) Film Bergmandeljc (2016) Filmski napovednik: Bergmandlc (2016) – slovensko-avstrijska srhljivka FIlmi oktober 2016 Oktober 2016 v kinu: mesec povratnikov Žalostni filmi Žalostni filmi so dobri za tvoje zdravje in naravni anestetik · · ·