Filmski napovednik: Pokvarjeni Božiček 2 (2016)

Film Pokvarjeni božiček 2 (2016)

Billy Bob Thornton se vrača kot najslabši božiček na svetu v nadaljevanju komedije Bad Santa iz leta 2003, Pokvarjeni Božiček 2 (Bad Santa 2). Komično kriminalko, v kateri se vrača celotna prvotna zasedba, je režiral Mark Waters, ki je režisersko paličico prevzel od Terryja Zwigoffa.

Billy Bob Thornton se v filmu Pokvarjeni Božiček 2 (Bad Santa 2) vrača v vlogi Willija Soka, zlovoljnega Božička, ki so mu manire španska vas. Kriminalna komedija je nadaljevanje filma Pokvarjeni Božiček iz leta 2003, ki je doživel presenetljiv uspeh in v katerem je bil božič prikazan v nič kaj bleščeči luči. Spomnimo.

Pokvarjeni božiček ima zopet tle načrte.
Pokvarjeni Božiček ima spet zle načrte.

Zgodba se je vrtela okoli dveh prevarantov (Willie Soke in Marcus), ki sta se v času božiča odpravila v nakupovalna središča preoblečena v Božička in škrata, a ne da bi širila praznični duh, pač pa ropala trgovine. A načrte jima je prekrižal deček Thurman Merma (Brett Kelly), ki ju je podučil o pomenu božiča. V filmu se vračata tudi Tony Cox kot palček Marcus in Kelly kot otrok, ki je zdaj uradno postal moški.

PREBERITE ŠE: Filmski napovednik: Bergmandlc (2016) – slovensko-avstrijska srhljivka

https://youtu.be/cpybGF13A7c
V dolgo pričakovanem nadaljevanju Willie Soke, ki rad pogleda v kozarec, preklinja in ropa trgovska središča, skupaj z odtujeno mamo (Kathy Bates) in bivšim partnerjem Marcusom skuje rop dobrodelne organizacije na božični večer. Svoje v zgodbo doda prsata lepotica Diane (Christina Hendricks), ki ima fetiš na Božička. Film je režiral Mark Waters (Zlobna dekleta). Le kaj gre lahko narobe?

Utrinki iz filma Pokvarjeni Božiček 2:

Dodatne Informacije

Črna komedija, kriminalka
Pokvarjeni božiček 2
(Bad Santa 2, ZDA, 2016)

Režija: Mark Waters. Igrajo: Billy Bob Thornton, Tony Cox, Brett Kelly, Kathy Bates, Christina Hendricks, Ryab Hansen, Jenny Zigrino.

V kinu od 24. novembra 2017.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kultni poletni filmi za tople, dolge in romantične poletne večere